Iubesc generatia voastra. Sunteti satui de etichete, de credinte prostesti si de valori care sunt impuse. Sunteti prima generatie de femei si barbati care sunt feministi si care, ca principiu, dispretuiesc discriminarea. Inca de tineri, ati stiut ca nimic in viata nu este vesnic si de aceea nu v-a placut sa asteptati. Ati invatat ca puteti face totul si ca nu exista limitari. Ca totul poate fi decis de voi si numai de voi. Ati preluat controlul asupra vietii voastre, asupra destinului vostru, iar acest lucru este de nepretuit... cititi integral emotionanta scrisoare a lui Jorge Ramos, votat de revista Time drept unul dintre cei influenti 100 de oameni ai planetei.

Prietenii tai par surprinsi de faptul ca vorbim la telefon aproape in fiecare zi. Vorbim despre politica, filozofam despre dragoste, dragostea intotdeauna vine de ambele parti, ti-am spus asta data trecuta; dintr-o singura parte nu ar fi suficient si cand ne vedem impartim carti, excursii, chipsuri cu sos picant, branza manchego, un joc de baschet, teama noastra de avioane si de turbulente. Imi inchid ochii si imi amintesc cantecul pe care obisnuiam sa il cant frumosilor tai ochi verzi, acea legatura speciala care s-a infiripat intre noi. (Opreste-te, tata, opreste-te, nu spune nimic altceva - probabil ca asta gandesti chiar acum).

Miami a fost construit din mare si mlastini, casa a multor exilati, si ne-a primit cu dragoste, rabdare, toleranta si munca. A trecut ceva timp de cand te-ai mutat de acasa, insa nimic nu imi ofera mai multa bucurie decat tu venind acasa. Ne-au lipsit atat de mult imbratisarile atunci cand am locuit in doua continente diferite asa ca am simtit intotdeauna ca trebuie sa le recuperam. De aceea, indiferent de cat de mult vei inainta in varsta, vei avea intotdeauna o camera aici, acasa. Este pentru tine si pentru mine. Vreau sa cred intotdeauna ca esti pe punctul de a veni acasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Aceasta scrisoare, chiar aceasta scrisoare publica, va cadea inevitabil in sentimentalismul pe care il avem amandoi. Insa am vrut sa-ti ofer ceva care sa provina din propriile maini. De asemenea, nu cred ca este corect sa petrec o viata intreaga scriind pentru altii, iar pentru oamenii pe care ii iubesc cel mai mult nu. Lumea este a ta. Du-te, cucereste-o si incepe sa te joci.”

Sursa: www.latintimes.com

Foto homepage: Gajus /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri