21 Iulie 2015 publicat în Lifestyle 15 share-uri

Jamila Bayaz, Michelle Obama, Helen Mirren, Christie Brinkley... inspira-te si tu din viata acestor femei minunate!

Cu bine si cu rele, anul 2014 este un an pe care trebuie sa ni-l amitim cu placerea si cu bucuria ca s-a petrecut. Pe langa toate lucrurile minunate pe care le-am facut sau pe care am fi dorit sa le facem, noi am urmarit cu drag activitatile a 4 femei deosebite care ne-au inspirat si care ne-au dat mereu increderea ca se poate.

Este vorba despre Michelle Obama, Dane Helen Mirren, Christie Brinkley si Jamila Bayaz.

De ce ne-au inspirat? Poate ca nu au facut nimic iesit din comun, poate ca nu sunt eroinele unui popor intreg, insa sunt femei puternice femei cu incredere in propriile valori, femei pe care le admiram zi de zi.

Jamila Bayaz

Foto: Captura foto You Tube

Mama a cinci copii si femeie care activeaza in slujba statului, Jamila devine anul trecut prima femeie din Afganistan care a devenit responsabila de securitatea unui sector al Kabul-ului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Jamila Bayaz este una dintre sperantele femeilor musulmane, este una dintre sperantele lumii, este o eroina si o femeie care ne-a impresionat si pe care o admiram intru totul.

Ea crede ca daca femeile reusesc sa se afirme in acest sector al securitatii, acest lucru va insemna cresterea securitatii feminine in lumea musulmana si cresterea nivelului de educatie.

Michelle Obama

Foto: Michelle Obama, Shutterstock

Michelle Obama este cu siguranta un model de urmat, o femeie de admirat.

Anul trecut, anul 2014, a fost un an in care Prima Doamna a Statelor Unite a initiat numeroase campanii creative si extrem de bine primite de catre statul american.

Prima dintre ele se umeste "Let’s move", campanie ce incurajeaza alimentatia sanatoasa si sportul in randul copiilor ce sufera de obezitate.

O alta campanie poarta numele de "Reach Higher", o campanie ce incurajeaza proaspetii absolventi de liceu sa isi indrepte atentia catre colegii importante pentru a avea o sansa in plus, pentru un viitor mai bun si o viata mai frumoasa.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Dane Helen Mirren

Foto: Helen Mirren, Shutterstock; Credite foto: Featureflash / Shutterstock.com

Actrita in varsta de aproape 70 de ani este poate una dintre cele mai modeste si mai timide actrite din lumea consacrata a Hollywod-ului. Am admirat-o in numeroase filme, iar in filmul "The Queen" ne-am bucurat alaturi de ea pentru Oscarul castigat.

Anul trecut, in 2014, cei de la L'Oreal au observat frumusetea interioara si linistea pe care Helen o aduce de fiecare data cand isi face aparitia la evenimentele importante, asadar, ea s-a alaturat echipei in calitate de Purtator de Cuvant.

Christie Brinkley

Foto: Christie Brinkley, Shutterstock; Credite foto: Joe Seer / Shutterstock.com

Christie este o femeie frumoasa, o femeie frumoasa de 60 de ani ce inca are un cuvant de spus in lumea modelingului. Incurajeaza efortul fizic, practicarea yoga si alimentatia sanatoasa pentru a avea un suflet mereu tanar si un organism sanatos.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

La 60 de ani, Brinkley traieste fiecare clipa la intensitate maxima si crede in continuare ca varsta este doar o cifra banala care nu reprezinta nimic.

Via Huffingtonpost.com

foto prima pagina: michelle obama, shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri