UNICEF a lansat o campanie de constientizare a fenomenului de violenta verbala la adresa copiilor.

Campania la care au aderat persoane publice ale societatii romanesti: Gica Hagi, Smiley si Andreea Marin atrage atentia asupra raului pe care violenta verbala il produce copiilor.

Salutam campania UNICEF care reuseste sa aduca in prim-plan aceasta problema importanta. Violenta verbala lasa urme adanci in sufletul oricarui copil si ii influenteaza viata.

Sperierea, terorizarea, amenintarea, exploatarea, respingerea, izolarea, ignorarea, insultarea, umilirea sau ridiculizarea copilului sunt forme de violenta emotionala si toate au efect pe termen lung asupra creierului - si mai ales asupra sufletului - unui copil, atrage atentia UNICEF.

Urmareste campania pe www.unicef.ro/opresteViolentaVerbala
Si pe Facebook:
https://www.facebook.com/UNICEFRomania

  • Cuvintele tale nu sunt o arma, dar pot frange inima unui copil. Stiai ca, la o greseala a copilului, prima reactie a 54% dintre parinti este sa ridice vocea, iar 11% dintre parinti palmuiesc imediat copilul sau il trag de par?

TU poti face diferenta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri