26 Iunie 2015 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Vindeca-ti trupul si sufletul prin puterea emotiilor si a energiilor pozitive!

3. Multumire

Multumirea este o alta emotie pozitiva ce ar trebui sa se regaseasca in gandirea tuturor. Pentru a putea ajunge la un echilibru ideal, trebuie sa invatam sa fim recunoscatori pentru ceea ce avem si sa ne multumim mereu cu ceea ce primim sau cu ceea ce reusi sa facem.

Un studiu elaborat in aceasta privinta a demonstrat faptul ca multumirea este direct proportionala cu varsta in ceea ce priveste femeile si invers proportionala cu varsta in ceea ce priveste barbatii.

Asadar, femeile mai in varsta sunt mai mutumite si mai recunoascatoare lui Dumnezeu pentru tot ceea ce au, in timp ce barbatii sunt din ce in ce mai putin multumiti cu ceea ce au si cu ceea ce se intampla in viata lor.

foto: femeie fericita, shutterstock

4. Bunatate

Aici este vorba despre bunatatea cu propria persoana si generozitatea fata de sine. Tindem intotdeauna sa fim foarte duri si foarte exigenti cu noi, iar acest lucru poate atrage frustrari si multe alte emotii negative ce ne incarca sufletul si spiritul cu energii neplacute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Un studiu din anul 2013 insumeaza rezultatele a patru cercetari ce au analizat relatia dintre binele catre propria persoana, obiceiuri sanatoase si reactia in fata bolilor. Toate cele patru studii au aratat ca relatia dintre cele trei variabile este una foarte stransa iar fiecare dintre ele este dependenta de cealalta.

Acest fenomen este explicat partial de o apropiere intre starea de sanatate si bunatatea fata de propria persoana.

5. Entuziasm

Eric Rimm, profesor asociat la Universitatea Harvard, sustine ca stresul este toxic si ca daca oamenii ar aborda o alta mentalitate si ar incerca sa fie un pic mai entuziasti si mai pozitivi fata de lucrurile pe care le intampina in fiecare zi, ar putea reduce rata predispozitiei la stari de anxietate, depresii si chiar afectiuni mai grave precum diabetul sau cele cardiovasculare.

foto prima pagina: apus de soare, shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri