, 17 Iunie 2015 publicat în Lifestyle 844 share-uri

Emily Bronte despre suflete preche: "El este "eu insumi" mai mult decat mine. Indiferent din ce sunt facute sufletele noastre, al meu si al lui sunt la fel." Tu cum iti dai seama ca ti-ai intalnit sufletul pereche?

3. Alaturi de el simti ca e "acasa"

Nu conteaza locul, ora, data, nu conteaza daca ti-e foame, sete, frig sau cald, daca esti langa el simti ca esti acolo unde trebuie sa fii, simti ca esti “acasa” si nimic nu se poate compara cu acest sentiment.

4. Nu te poti imagina langa altcineva

Viata ta fara el parca nu are sens, nu are culoare si nu are viata. Incerci sa iti imaginezi fara el, dar nicio imagine nu ti se afiseaza inaintea ochilor. Simti ca el este trecutul, prezentul si viitorul tau.

5. Ceea ce simti nu se poate exprima in cuvinte

Este de multe ori prea putin sa ii spui ca il iubesti sau ca este jumatatea sau sufletul tau pereche. Este prea putin sa ii spui ca langa el nu ai nevoie de nimic altceva. Este prea putin sa ii spui orice, pentru ca sentimentele tale nu se pot exprima in cuvinte simple.

foto: cuplu tanar, shutterstock

6. Simti ca viata ta s-a schimbat in bine

Ba mai mult, simti ca tu te-ai schimbat in bine. Parca esti alta. Parca fata si ochii iti zambesc, parca sufletul e mai prezent, parca vezi lumea cu alti ochi si veselia ti se citeste in priviri.

7. Chimia dintre voi este speciala

Atractia este la fel de mare ca la inceput, iar emotiile si trairile voastre sunt unice, sunt intense si sunt cu adevarat speciale.

foto prima pagina: indragostiti, shutterstock
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri