16 Iunie 2015 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Empatia este abilitatea de a recunoaste si de a simti emotiile celorlalti oameni. Uneori, empatia ne face noua insine rau, pentru ca nu stim sa ne pazim de energia negativa.

4. Respira in natura

Mergi cat de adesea poti, in natura. Relaxeaza-te incarca-te de energia superba, benefica a naturii! Respiratia te ajuta sa iti imbunatatesti circulatia sangvina si te pune in conexiune cu tot ceea ce mai bun si mai frumos pentru tine. Astfel vei reusi sa te protejezi mai bine in fata energiilor negative din jur. Tine-ti capul sus, si nu lasa pe nimeni sa te faca sa te simti in inferioritate.

Iti recomandam si: Ai anxietate, probleme cu somnul? Invata TEHNICA 4-7-8 ca sa fii bine in mai putin de 1 minut

5. Asuma-ti responsabilitatea totala pentru gandurile si emotiile tale

Ceea ce simti este 100% responsabilitatea ta. Universul ii trimite pe ceilalti in vietile noastre, pentru a ne testa. Perceptiile pe care noi insine le avem despre noi sunt mult mai puternice decat ceea ce percep ceilalti despre noi. Nu esti o victima. Nimeni nu are putere asupra ta. Gandeste-te in ce mod gandurile si asteptarile tale manifesta situatia care se manifesta acum in viata ta si care te deranjeaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Odata ce capeti responsabilitatea pentru modul cum alegi sa raspunzi stimulilor din jur, te conectezi cu tine insuti in moduri adanci. Atunci cand simti conexiune cu centrul tau, nimic nu te mai perturba asa de tare.
Pune-te in situatii care stii ca iti cresc nivelul de energie! Inconjoara-te de oameni care iti fac bine! Nu-i asa ca te simti mai bine? Meriti experiente superbe si este timpul sa realizezi acest lucru!

A invata sa te protejezi de energia negativa a celorlalti incepe cu iubirea de sine. Aminteste-ti ca meriti fericire si iubire. Esti in masura si ti se cuvine sa spui „nu”. Tu iti creezi starea de energie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri