27 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Acest truc chinezesc stravechi este secretul care iti va intineri organismul, redandu-i vitalitatea. In plus, te va face sa te simti mai energica, mai sanatoasa si mai plina de viata!

Poate ca sunt putin ireal, insa in multe cazuri functioneaza. Se spune ca acest truc chinezesc stravechi este secretul care iti va intineri organismul, redandu-i vitalitatea, iar pe tine te va face sa te simti mai energica, mai sanatoasa si mai plina de viata. Metoda a devenit populara pe internet si s-a viralizat in randul iubitorilor de terapii alternative.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti rupi cateva momente din timpul tau si sa incerci acest truc avand ca punct de plecare presopunctura chinezeasca. Nu ai nevoie decat de un CUB DE GHEATA si putina rabare.

La baza gatului se afla un punct de presiune numit in traditia chinezeasca a presopuncturii punctul Feng Fu. Se gaseste la baza craniului, in zona in care capul se uneste cu gatul, chiar sub calota craniana, intre osul occipital si prima vertebra cervicala.

Foto: craniu, os occipital @ Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Leagăn pentru toată copilăria

Foto: Corp femeie, Shutterstock

Cum sa stimulezi punctul Feng Fu cu un cub de gheata

Intinde-te pe burta si aplica un cub de gheata in punctul Feng Fu (pentru a-l identifica, vezi foto de mai sus) si tine-l in acest punct timp de 20 de minute. Ca sa te asiguri ca nu aluneca, poti fixa cubul de gheata cu o esarfa sau bandaj.

Repeta procedura ori de cat ori ai ocazia facand pauze de 2-3 zile (atentie, nu mai mult de 2 ori pe zi!). Momentul cel mai prielnic pentru a incerca acest tratament este dimineata, pe stomacul gol, sau seara, inainte de culcare.

Chiar daca initial este posibil sa te incerce o senzatie de frig din cauza cubului de gheata, dupa 30-40 de secunde, vei simti senzatia de caldura in zona respectiva. In primele zile, este foarte probabil sa experimentezi senzatia de plutire si euforie. Nu te speria, ci bucura-te de aceasta stare, caci se datoreaza eliberarii de endorfine in urma tratamentului.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Rezultate tratament:

  • iti va imbunatati calitatea somnului si te va ajuta sa scapi de insomnii
  • Iti va imbunatati starea de spirit. Poate fi benefic si in cazul depresiei sau al oboselii cronice
  • iti va intari sistemul imunitar si te va ajuta sa tii departe racelile
  • are un efect benefic si asupra durerilor de cap si de dinti, dar si a durerilor in general

Activarea punctului Feng Fu cu un cub de gheata poate ajuta si in cazul urmatoarelor boli:

- boli respiratorii

- boli cardiovasculare

- afectiuni ale tiroidei

-atenuarea sindromului premenstrual

-reglarea ciclului menstrual

- ca adjuvant in infectiile gastro-intestinale

- in artrita, hipertensiune arteriala, hipotensiune

- anumite boli neurologice ce implica coloana vertebrala

- te va ajuta sa iti mentii sanatatea mintala

Atentie! Trebuie mentionat neaparat si faptul ca acest tratament nu a fost demonstrat stiintific si medical. Activarea punctul Feng Fu este doar o terapie alternativa populara si nu inlocuieste niciun alt tratament medical. Nu vindeca in mod miraculos nicio o boala! Te poate ajuta insa sa iti intaresti organismul si sa iti mentii echilibrul fiziologic, energetic si psiho-emotional. Este pur si simplu si o alta posibilitate.

Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea


Evita acest tratament daca esti insarcinata, daca porti un pacemaker, daca ai schizofrenie sau epilepsie
.

Foto homepage: Cub de gheata, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri