23 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle 35 share-uri

Apa cu lamaie este o bautura benefica pe care o obtii usor, dar care are efecte spectaculoase asupra bunei functionari a organismului.

6. Apa cu lamaie ajuta functionarii creierului si a sistemului nervos

Un alt efect impresionant al consumului regulat al apei cu lamaie este continutul crescut de potasium al acestei bauturi. Nivelul scazut de potasiu din organism a fost pus in legatura cu depresia si anxietatea. Iata de ce, apa cu lamaie nu este un moft, ci o necesitate pentru functionarea intregului organism.

Foto: Shutterstock.com; apa, apa cu lamaie

7. Apa cu lamaie ajuta in problemele respiratorii

Daca si tu intampini probleme respiratorii, cum ar fi astmul sau diverse alte infectii, apa cu lamaie te va ajuta, pentru ca apa cu lamaie are proprietati antibacteriene. De asemenea este cunoscuta ca un remediu natural in caz de alergii.

8. Apa cu lamaie ajuta in probleme digestive

Persoanele care au probleme cu digestia ar trebui sa consume in mod regulat apa cu lamaie. Curand vor observa imbunatatiri ale functionarii sistemului digestiv.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

9. Apa cu lamaie reduce inflamatiile

Unul dintre beneficiile consumului de apa cu lamaie este acela ca reduce inflamatiile.

10. Apa cu lamaie te energizeaza

Apa cu lamaie te hidrateaza puternic si iti da energie si senzatia de prospetime de care ai nevoie intr-o drumetie pe munte de exemplu. De asemenea, ca sa te energizezi, poti inlocui cafeaua cu apa cu lamaie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri