16 Aprilie 2015 publicat în Lifestyle 17 share-uri

Legea semnatuilor sau Doctrina Semnaturilor sau Ghidul nutritional teologic este teoria care arata uimitoarea relatie dintre semnaturile (atributele particulare) ale fructelor, vegetalelor si ierburilor in relatie cu partile corpului uman. In mod surprinzator, alimentele care se aseamana cu anumite parti ale corpului ajuta si buna functionare a acestor organe.

6. CIUPERCA – URECHE

Foto: Shutterstock.com; ciuperca, ureche

O ciuperca sectionata seaman incredibil de tare cu urechea umana si de asemenea, ciupercile sunt bune pentru urechi. Sunt o sursa nemaipomenita de Vitamina D, careprevine de asemenea, peirderea parului.

7. AVOCADO – UTER

Foto: Shutterstock.com; avocado, uter

Fructul de Avocado are aceeasi forma pe care o are uterul. De asemenea, studiile au aratat ca ca avocado previne cancerul cervical si echilibreaza hormonii. Si inca ceva uimitor! Asa cum un bebe are nevoie de 9 luni ca sa se dezvolte in uterul mamei, un fruct de avocado are nevoie tot de 9 luni ca sa creasca, de la inflorire pana la fructul copt!

8. Ghimbir – STOMAC

Foto: Shutterstock.com; ghimbir, stomac

Ghimbirul seamana la forma cu stomacul uman, iar daca il consumam, acesta ajuta digestia. De secole, ghimbirul este folosit pentru sanatatea stomacului. Gingerolul, ingredientul activ pe care il contine gimbirul previne de asemenea, senzatia de rau si este un antivomitiv eficient.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

9. STRUGURI – PLAMANI (alveolele plamanilor)

Strugurii seamana cu alveolele plamanior. O dieta bogata in struguri proaspeti ajuta la reducerea riscului de cancer la plamani!

Foto: Shutterstock.com; strugure, alveole, plamani

10. CARTOF DULCE – PANCREAS

Foto: Shutterstock.com; cartof dulce, pancreas

Cartoful dulce seamana izbitor de tare cu pancreasul si de asemenea, consumul sau ajuta pancreasul. Cartoful dulce este bogat in vitamina B6, iar studiile au aratat ca aceasta substanta inhiba dezvoltarea cancerului pancreatic.

Iti recomandam si: Harta DURERILOR EMOTIONALE din corp: Afla ce efecte au sentimentele asupra sanatatii!

UIMITOR si de dat mai departe: Farmacia lui Dumnezeu in cele 25 de Alimente ale omului!

Un articol via www.spiritscienceandmetaphysics.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri