12 Ianuarie 2009 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Inveti ceva din greselile tale? Daca in urma lor te-ai ales cu o putere de a trece mai departe de care habar nu aveai, cu un curaj de a carui existenta nu stiai vreodata, cu o impacare de sine venita dupa multe razboaie crancene cu tine, nu inseamna ca nu ai aflat nimic din greselile tale. Tocmai ai aflat totul. Pentru oricine a gresit si a invatat la randul sau, greselile persoanelor dragi au durut uneori mai mult decat cele personale. Din orice rau se invata insa un bine, iar cu ajutorul greselilor de ieri am ajuns oamenii care suntem astazi.

Din greselile unei foste iubiri- De la fostul meu sot am aflat ca daca o sa se intample sa se stinga vreodata iubirea pentru o persoana careia i-am declarat iubire vesnica cel putin nu o sa intorc spatele, plecand fericita si usurata ca sufletul mi s-a eliberat de o povara in plus. Nu o sa plec miseleste, fara sa las loc de adio sau de explicatii. Daca o sa fie un sfarsit, sfarsitul meu cel putin o sa aiba un sfarsit.

Din greselile copilul meu am descoperit ca nu e o greseala sa-ti permiti sa fii uneori copil sau ca tu, in calitate de om mare sa eziti sa inveti de la un copil.

Din greselile sefului meu – De la seful meu am aflat ca nu esti ceea ce iti spune o persoana ca esti, ci ca esti ceea ce inveti tu sa fii. Am aflat ca pot sa ma impun, fara sa fiu neaparat rebela si fara sa trec neiertatoare peste principiile mele si nepasatoare peste vointele celorlalti. Am aflat ca poti sa fiu respectata si apreciata, ca pot sa schimb lumea fara sa fac valuri intr-un pahar cu apa sau fara sa bravez pe seama asta. Am aflat ca oricine merita in viata respect, rabdare, valoare si intotdeauna o a doua sansa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 

Deea


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri