Te-ai nascut in prima zi a saptamanii si el in ultima si te intrebi daca acest aparent banal detaliu contribuie in vreun fel la reusita relatiei voastre? In unele tratate de compatibilitate acesta este un fapt peste care nu se poate trece cu vederea... Stiai ca este suficient sa stii in ce zi a saptamanii te-ai nascut si in ce zi s-a nascut partenerul tau pentru a-ti face o mica idee asupra compatibilitatii dintre voi? Unii sustin ca da... In cazul in care acest tip neobisnuit de compatibilitate ti-a starnit interesul, ti-am pregatit un minighid de compatibilitate pornind de la zilele saptamanii in care v-ati nascut:

Daca El este nascut vineri si tu luni (sau viceversa), exista intre voi o puternica atractie nu numai fizica, dar si intelectuala. Fiecare dintre voi manifesta intelegere fata de preocuparile profesionale ale celuilalt. De cele mai multe ori va aflati pe aceeasi lungime de unda si va antrenati reciproc in conversatii incitante.

Tu luni si el sambata- iata o combinatie excelenta pentru care isi doresc aventuri pasagere de efect, insa nu si relatii pe termen lung. Sunteti firi total opuse si oricat de mare ar fi atractia sexuala intre voi foarte multe lucruri in comun nu aveti. Clipele de pasiune pura intre voi sunt insa minunate.

Aspectul zilelor voastre de nastere -tu nascuta luni si el duminica va determina sa empatizati din punct de vedere emotional. Vibrati simultan si va intelegeti reciproc trairile, sustinand exprimarea gestuala a acestora.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Marti cu: Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica

Despre relatia in care unul este nascut marti si celalalt miercuri se spune ca este o relatie sufocanta, in care fiecare dintre cei doi ingradeste dorinta de libertate a celuilalt. Aveti multe puncte in comun, insa din pacate nu stiti cum sa le utilizati intr-un mod constructiv pentru relatia voastra.

Partenerul Marti si partenerul Joi pot deveni parteneri pe viata ai iubirii daca invata sa raspunda corespunzator nevoilor de afectivitate ale persoanei iubite. Se inteleg de minune caci au acelasi temperament si multe idealuri in comun. Fericirea poate fi de partea lor!

O relatie apasatoare care lasa mult de dorit are loc intre partenerii "Marti-Vineri". Cu toate ca partenerul nascut marti vede in persoana partenerului nascut miercuri una dintre cele mai interesante persoane de pe fata pamantului, nu de putine ori intampina mari dificultati in intelegerea actiunilor acestuia.

"Marti si Sambata" se straduiesc prea mult sa atinga perfectiunea in relatia lor pentru ca ea sa existe cu adevarat. Relatia lor este precum un bibelou de portelan, la cea mai mica atingere de realitate exista posibilitatea de a se sparge.

"Marti si Duminica" -unul gandeste prea profund si celalalt prea superficial, iar sansele ca impreuna sa puneti temeliile unei relatii frumoase sunt medii. Aveti nevoie de ingrediente magice precum iubire, rabdare si toleranta si de multa, multa vointa ca sa dati viata lunga relatiei voastre.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri