"Poate ca plangi pe masura ce citesti aceste cuvinte. Poate ca te gandesti ca am sa iti dau eu lectii despre cum sa te porti cu noul tau iubit. Poate te gandesti ca am sa iti trasez niste reguli despre cum sa te porti cu copiii mei…"

Ne vei vedea impreuna (eu si copiii mai ales, dar si fostul sot) destul de des. Poate ca te vei gasi stand alaturi de noi la concerte, la teatru, la meciuri, la zile de nastere si multe alte evenimente. Poate ca la inceput va fi ciudat, dar sper ca aceasta sa se schimbe curand. Pentru ca baietii stiu foarte clar ca eu si tatal lor am divortat si am incheiat relatia. Trebuie insa sa stie ca suntem uniti in a le asigura suportul si acesta va fi unul dintre modurile in care noi ne vom afirma sprijinul fata de ei.

Multi prieteni m-au intrebat daca pentru copiii mei nu este ciudat sa stea intre tatal lor natural si tatal vitreg. Am facut multe lucruri "ciudate" ca sa construiesc si sa incurajez increderea de sine si stima de sine a copiilor mei. Iti cer sa ni te alaturi (atunci cand vei fi pregatita) sa devii parte a acestui front unit ca sa ii sustinem neconditionat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes

Poate ca vreodata te vei gasi stand intre noi, in timp ce vom avea o discutie. Te rog sa intelegi ca in continuare va trebui sa comunicam, pentru a indeplini cu succes treaba pe care o avem impreuna. Uneori trebuie sa vorbim despre copiii nostri des. Si impreuna cu increderea pe care o poti avea in mine si pe care am mentionat-o in paragraful precedent, am increderea ca la randul tau vei sti cand si cum sa intervii. Iti cer sa privesti problema in perspcetiva si sa tii minte ca nu exista altfel de comunicare intre mine si fostul meu sot, in afara de subiectul copiilor.

Nu ma va suna niciodata sa ma intrebe cum sa se imbrace, ceea ce este un lucru bun, fiindca nu am nici un sfat!

Nu ma va suna niciodata sa imi povesteasca la ce show tv se uita.

Nu ma va suna sa imi spuna cum a fost ziua sa de munca.

Relatia noastra se invarte in jurul celor trei baieti care sunt in crestere. Chiar daca alte subiecte ar putea aparea, te rog sa retii ca rolul meu in viata lui ramane de „mama al celor trei copii ai sai”.
Nimic mai mult.

Iti dau mult credit pentru ca intri intr-o relatie cu un tata de baieti adolescenti! Este ceva nou pentru ei de asemenea si nu au nicio idee despre ce sa faca sau sa spuna in preajma ta. Sunt adolescenti cu propriile vieti, sperante, visuri si intentii si poate ca nu vor fi tot timpul la cel mai inalt nivel al lor. Sper ca pe masura ce vei deveni o prezenta in viata lor, ii vei cunoaste in mod individual.

Sper ca pe masura ce trece timpul, sa ai o relatie speciala cu fiecare dintre ei. Aceasta va presupune un efort deliberat si mult timp. Si uneori, nu va fi usor, asemenea oricarui lucru care dureaza.

Sper ca aceasta scrisoare sa nu te sperie. Imi imaginez ca intelegi ca nu ti-as putea spune toate astea chiar in clipa cand m-as intalni prima data cu tine si am da mana.

Cu grija si respect,


Iti urez bun-venit, Tina

Via www.huffingtonpost.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri