22 Ianuarie 2015 publicat în Lifestyle 16 share-uri

Principalele principii si tehnici ale Legii Atractiei, a caror aplicare iti va schimba cu siguranta viata!
Toti cei care se bucura de o viata plina de realizari si care isi indeplinesc visele si potentialul maxim sunt racordati (mai mult sau mai putin constient) la unul din principiile cele mai importante, cunoscute din cele mai vechi timpuri, ale vietii traite la apogeu: Legea Atractiei. Cartea "Lectii de viata pentru mai buna intelegere si aplicare a Legii Atractiei" iti explica tot ce trebuie sa stii pentru aplicarea Legii Atractiei in vederea crearii succesului tau personal.

Consilierele-antrenoare si expertele in domeniul Legii Atractiei Jeanna Gabellini si Eva Gregory, impreuna cu Jack Canfield, una din principalele vedete ale filmului Secretul, si-au propus in aceasta carte sa iti impartaseasca principalele principii si tehnici ale Legii Atractiei, a caror aplicare iti va schimba cu siguranta viata.

Plina de exercitii, de lectii, de povesti autentice de viata si de ingrediente cheie, cartea Lectii de viata pentru mai buna intelegere si aplicare a Legii Atractiei iti explica in detaliu mecanismele de functionare ale legii, printre care se numara: definirea vietii dorite, crearea spatiului necesar pentru atragerea prosperitatii, actiunea „ca si cum“ dorintele ti-ar fi fost deja indeplinite, cultivarea increderii in intuitia ta, transformarea modului tau de a gandi, cultivarea „atitudinii de recunostinta“ si transformarea imposibilului in posibil. Oamenii au folosit de mii de ani aceste principii pentru a-si indeplini dorintele, iar prin aplicarea lor, vei putea si tu sa iti creezi viata la care visezi.

Autori: Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Jeanna Gabellini, Eva Gregory

Carte aparuta la editura Adevar divin si disponibila pe elefant.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri