A te semna inseamna a te individualiza folosindu-te de cuvintele care iti sunt cele mai dragi si familiare. Semnaturile, spun expertii in grafologie, ne reprezinta mai mult decat ne dam seama. In ele sta scrisa adevarata personalitate a unui om. In cazul in care iti doresti sa descoperi cat mai multe despre tine, am realizat pentru tine un mic rezumat cu cele mai importante semnificatii ascunse in semnatura de mana.

Daca iscalindu-si semnatura persoana respectiva isi accentueaza numele de familie, acest fapt semnifica un atasament profund fata de familie si valorile familiale precum si o usoara dependenta fata de acestea. Semnaturile formate din initiala numelui si numele de familie intreg sunt marca unei personalitati pragmatice si realiste, insa preocupate si de aspectele spirituale ale vietii. Scopul sau in viata este implinirea, implinirea atat pe plan profesional, cat si pe plan social sau personal.

Marimea caracterelor din semnatura

Daca in semnatura caracterele sunt mai mici decat de obicei, inseamna ca esti o persoana schimbatoare, dependenta de ceilalti si de imprejurari, careia ii este greu sa iasa in evidenta din cauza lipsei de incredere in sine. Pe de alta parte, prenumele scris cu litere mai mari decat restul cuvintelor scrise de acelasi autor denota o personalitate narcisista si egocentrica, orientata mai mult asupra propriei persoane.

Daca literele semnaturii sunt identice cu restul literelor scrise de o anumita persoana, mai mult ca sigur ca persoana respectiva este o persoana calma, sincera si stabila care nu incearca sa fie ceea ce nu este. Secretul echilibrului sau? Impacarea cu sine...

Retail jobs

Ce dezvaluie despre tine semnele de la sfarsitul semnaturii?

Semnele de la sfarsitul semnaturii constituie si ele un indiciu care ne poarta pe urmele caracterului real al unei persoane. Punctul care insoteste semnatura indica o persoana interiorizata, exagerat de precauta, preocupata sa evite evenimentele in loc sa le traiasca. Linia de la sfarsitul semnaturii este si ea un indiciu al lipsei de incredere in sine si in cei din jur. Pe de alta parte, o semnatura care se finalizeaza in linie si punct tradeaza o persoana impulsiva, agitata, cu tendinte spre agresivitate.

Omul interiorizat, intampinand dificultati in comunicarea cu ceilalti este tradat de parafa care inconjoara numele, inchizandu-l. Parafa in forma de tirbuson denota un spirit sensibil si fin, cea sub forma unui nod de cravata semnifica un spirit diplomatic, ce da dovada de ingeniozitate verbala, de putere de convingere si de mult tact in relatiile cu ceilalti.

Citeste si:
19 Noiembrie – cea mai lungă Eclipsă de Lună a secolului va fi...
19 Noiembrie – cea mai lungă...

Parafa ce imita forma unui mic carlig este insemnul unui om orgolios si mandru, in timp de parafa cu intoarcere fara bucla tradeaza o persoana rea si razbunatoare. Parafa continand diverse unghiuri in intoarcere este marca unei personalitati dinamice, flexibile, de o energie inepuizabila, iar parafele in zig-zag si curba descriu un temperament comunicativ, ambitios si pasional.

Inclinatia scrisului de mana

Inclinarea numelui in sus indica o personalitate a carei actiuni sunt centrate inspre viitor si inspre lucrurile inedite pe care le aduce acesta. O semnatura orientata in jos denota o persoana care nu se poate desprinde de trecut, o persoana orientata spre fapte si intamplari care au avut loc. Persoanele care isi semneaza numele in linie dreapta, fara a-l inclina, sunt persoane realiste si practice care traiesc pentru a se bucura de tot ceea ce aduce prezentul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri