8 Decembrie 2014 publicat în Lifestyle 109 share-uri

Am pierdut dorinta de a-i multumi pe cei care nu ma plac, de a-i iubi pe cei care nu ma iubesc si de a zambi la cei care nu vor sa-mi zambeasca.

Acest citat care i-a fost atribuit lui Meryl Streep a facut furori in lumea internetului, beneficiind de numeroase aprecieri, sharuri si comentarii. Multi au spus ca aceste cuvinte ar trebui scrise pe frunte pentru a ne aminti mereu de ele in viata noastra plina de zi cu zi... Conform unor update-uri recente, se pare ca autorul real al acestor randuri ar fi José Micard Teixeira, coacher personal si expert in autoperfectionare. Va invitam si pe voi sa cititi textul de mai jos si sa ne spuneti daca sunteti de acord sau nu cu ce spune autorul:

José Micard Teixeira: Nu mai am rabdare sa-i iubesc pe cei care nu ma iubesc"....


“Nu mai am rabdare pentru anumite lucruri, nu pentru ca am devenit arogant, ci pur si simplu pentru ca am atins acel punct in viata mea in care nu vreau sa mai imi pierd timpul cu ceea ce nu imi place sau ma raneste. Nu mai am niciun fel de rabdare pentru cinism, pentru criticile excesive sau pentru pretentiile de orice natura. Am pierdut dorinta de a-i multumi pe cei care nu ma plac, de a-i iubi pe cei care nu ma iubesc si de a zambi la cei care nu vor sa-mi zambeasca.

Nu mai pierd nici macar un singur minut pentru cei care mint sau vor sa manipuleze. Am decis sa nu mai traiesc laolalta cu prefacatoria, cu ipocrizia, cu lipsa de onestitate si lauda ieftina. Nu mai tolerez nici eruditia selectiva si nici aroganta academica. Nu mai vreau sa ma acomodez nici cu barfele la moda. Urasc conflictele si comparatiile. Cred intr-o lume a contrariilor si de aceea evit oamenii cu personalitati rigide si inflexibile.

In prieteni, imi displac total lipsa de loialitate si tradarea. Nu ma inteleg cu cei care nu stiu cum sa ofere un compliment sau un cuvant de incurajare. Exagerarile ma plictisesc si intampin dificultati in a-i accepta pe cei carora nu le plac animalele. Si, cel mai important, nu mai am rabdare cu cei care nu merita rabdarea mea.”

Foto: Citat rabdare @Shutterstock

Foto homepage: Timp, rabdare via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Director STB: Angajații să vină azi la muncă. Dacă sunt trei zile consecutive în care angajatul nu e prezent la locul de munca, contractul poate fi desfăcut

22 Ianuarie 2022 - wall-street.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri