23 Decembrie 2014 publicat în Lifestyle 51 share-uri

Craciunul este acea sarbatoare speciala in care iubirea noastra poate patrunde in sufletul fiecarui om. Trimite-le celor apropiati cele mai frumoase urari si mesaje de Craciun care sa le arate cat de mult inseamna pentru tine.

Mesaje de Craciun

Sa ne deschidem inimile de sarbatoarea magica a Craciunului si sa impartasim cu toti cei care ne inconjoara bucuria de a trai asemenea clipe frumoase. Asa ca sa nu lasam tristetea sa ne cuprinda; lacrimile noastre vor fi inlocuite de zambetele celor apropiati, iar gandurile rele vor fi umbrite de urarile calde care ne vor patrunde sufletul. Craciun fericit!

A venit vremea sa te lasi invaluit de spiritul Craciunului care te va calauzi cu lumina sa incepand cu aceste zile sfinte si te va face sa fii mai rabdator, mai intelegator, mai bun cu ceilalti. Sarbatori fericite!

Dansul fulgilor de nea sa-ti pastreze vie amintirea copilariei si sa te faca sa retraiesti cu bucurie clipele de inocenta in care il asteptai cu nerabdare pe Mos Craciun. Nu uita niciodata de copilul din tine! Cu siguranta ca acesta inca il asteapta pe Mosu’.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Lumina sarbatorii nasterii Domnului sa iti alunge grijile si sa iti umple inima de dragostea celor apropiati. Craciun fericit!

Fie ca incepand cu aceasta sarbatoare drumul vietii sa-ti fie mai lin, sufletul de impliniri sa fie plin, linistea sa te insoteasca si prietenii sa iti zambeasca. Sarbatori fericite!

Zambeste! A venit sarbatoarea mult asteptata a Craciunului; acum ai prilejul de a schimba lumea cu bunavointa ta. Daruieste cat mai multa iubire celor din jurul tau si presara in suflet intelegere si pace. Craciun fericit!

Vin sarbatorile de iarna, acea perioada a anului in care totul este imbracat in zapada si luminite, iar sufletul ne este patruns de visurile care in sfarsit se pot transforma in realitate. Avem atatea motive de bucurie cat toti fulgii de nea care ne dezmiarda obrazul. Sarbatori fericite!

Urari de Craciun

Ecoul colindelor sa rasune in inima celor dragi, puritatea zapezii sa ne alunge tristetea iar lumina bradului sa ne patrunda in sufletul plin de bucurie si bunatate. Sarbatori fericite!

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Iti doresc ca de Craciun sa primesti cel mai frumos cadou din toata lumea: dragostea celor dragi. Invata sa pretuiesti acest dar minunat care iti poate lumina viata si readuce pacea in suflet. Craciun fericit!

In fiecare Craciun sa ne amintim ce inseamna compasiunea, iertarea si rabdarea. Toate acestea ne vor aduce linistea sufleteasca de care avem nevoie si ne vor ajuta sa devenim persoane mai intelegatoare care pot schimba in bine vietile celor apropiati. Sarbatori fericite!

Cu siguranta nu voi uita prea curand clipele pe care le vom petrece impreuna de Craciun. Alaturi de tine voi privi altfel aceasta sarbatoare: luminitele bradului imi vor incalzi sufletul, colindele imi vor umple inima de fericire iar imbratisarea ta ma va face sa realizez cat de mult ma bucur ca existi. Craciun fericit!

In ziua de Craciun mai mult ca oricand trebuie sa ne bucuram de darul vietii. Nasterea Domnului ne aminteste ca trebuie sa pretuim fiecare clipa care se scurge, asa ca sa sarbatorim impreuna acest nou inceput care ne intareste credinta, speranta si iubirea din sufletul nostru. Sarbatori fericite!

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Indrazneste sa visezi in noaptea de Craciun caci dorintele se pot materializa in cele mai frumoase momente din viata ta! Sarbatori fericite!

Sa traim impreuna acest vis de iarna care ne spulbera orice urma de tristete si ne incalzeste inimile cu speranta sosirii unui an nou mai bun. Craciun fericit!

De Craciun sa intampinam cu voiosie colindatorii, cu caldura si iubire pe cei dragi si cu nerabdare pe Mos Craciun. Sarbatori fericite!

foto prima pagina: glob de Craciun, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri