21 Noiembrie 2014 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Cea mai mare zi de reduceri din an este aici! De Black Friday 2014 iti prezentam cele mai atractive oferte de la magazinele online, astfel incat sa poti profita de preturile promotionale la haine, incaltaminte, electronice, carti, cosmetice si multe altele.

FASHION

KURTMANN

Reduceri intre 30% si 80% pentru toate categoriile: rochii, bluze, fuste, pulovere, jachete si multe altele. Regasesti brandurile tale preferate: Stradivarius, ZARA, Pimkie, Bershka.

MyCloset - Mii de produse cu preturi reduse cu pana la 50%.

miniPRIX - Reduceri de pana la 70% la peste 2000 de articole. Preturile mici sunt si mai mici acum!

dEpurtat

Reduceri fixe pentru produsele din categoriile Ghete, Cizme, Botine si Platforme.

DeClub

Rochii de petrecere la preturi accesibile, pentru care beneficiezi de reduceri procentuale. In plus, livrarea este gratuita.

Alte magazine de fashion participante: TinaR, Quick24, Originals, Ecco Shoes, Zonia, Ama Fashion, Boutique Mall, ZorileStore, WalkIn-Incaltaminte, Zaza Boutique si multe altele. Vezi lista completa a magazinelor pe CashOUT.

COSMETICE

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Yves Rocher

In magazinul online Yves Rocher vei gasi preturi reduse pentru toate produsele, exceptie facand doar seturile.

Alte magazine online de cosmetice: Cupio, Bio-Cosmetics, 1001Cosmetice, AllBeauty, Divisima.

CARTI

Elefant

Elefant.ro nu mai este doar o librarie online, acum gasesti o varietate de produse, astfel ca oferta lor de Black Friday 2014 are reduceri la Ceasuri, Carti & eBooks, Home Deco, Parfumuri, Genti, Jucarii, Bebe & copii, Telefoane, IT și electrocasnice, Moda.

Nemira - Reduceri de pana la 89% pentru toate produsele, oferta Nemira contine si produse cu pret fix.

Libris - Oferta de Black Friday de la libraria online Libris iti ofera reduceri la peste 100.000 de carti.

Alte librarii online participante la Black Friday 2014: BookCity, Curtea Veche, Adevarul Shop.

IT&C

Printre cele mai importante magazine online de electronice si electrocasnice: eMAG, Flanco, Altex, evoMAG, F64. Vezi lista completa a magazinelor IT&C cu oferte de Black Friday pe CashOUT.

Lista magazinelor online care ti-au pregatit oferte speciale de Black Friday nu se opreste aici. Vivre, Noriel, WatchShop, Lensa si multi altii ti-au pregatit oferte irezistibile pentru ziua cu cele mai bune promotii. Colegii nostrii de la CashOUT, ti-au pregatit o lista completa a magazinelor online. Descopera toate ofertele!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri