Clipe meditative, incercand sa scap de agitatia din jur. Citesc un text care imi produce revelatii: 'Daca continui pur si simplu sa respiri si sa crezi ca numai aer intra si iese, nu vei fi capabil niciodata sa-i patrunzi misterul.'…

6. Intregul trebuie sa respire in el, de aceea acele cateva momente sunt pline de suspans, indoiala, anxietate, teama – pentru ca ambele posibilitati sunt inca deschise. Copilul poate ramane mort. Atunci nu poate fi facut nimic. Copilul nu poate face nimic, parintii nu pot face nimic, doctorii nu pot face nimic; umanitatea este neajutorata. Depinde de intreg.

Foto: Shutterstock.com; respiratie, natura

7. Numai rugaciunea poate fi facuta. Putem doar astepta in profunda rugaciune. Daca intregul intra in copil, copilul devine viu, altfel nu.

8. Prima respiratie este facuta de intreg. Iar daca prima respiratie este facuta de intreg atunci orice altceva ce depinde de respiratie nu poate fi actiunea ta. Daca te gandesti ca tu respiri atunci ai facut un pas foarte gresit. Si din cauza acestui pas gresit va fi creat egoul. Egoul inseamna ignoranta acumulata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

9. Nu tu ai respirat, intregul a respirat in tine, dar tu ai luat-o ca si cum tu respiri.

De ce respiram gresit?

Daca nu respiri deplin, nu traiesti deplin. Respiratia este esenta vietii, iar noi nu ii dam respectul cuvenit. Ceva va ramane mereu, incomplet in tot ceea ce faci. In modul cum comunici, in dragoste, in munca, in tot ceea ce faci. Respiratia inseamna viata, dar oamenii o ignora, nu ii dau atentie.

Daca timp de mai multi ani ai respirat gresit, superficial, atunci, muscultaura ta devine fixa. Este ca si cand cineva nu s-a mai miscat de ani de zile: picioarele i s-au inmuiat, muschii s-au atrofiat, iar sangele nu mai circula cum ar trebui prin membre. Brusc, acea persoana decide sa faca o plimbare in natura, caci e frumos afara si va avea nevoie de mult efort pentru a readuce la viata picioarele sale amortite.

La fel se intampla si cu respiratia. Procesul respiratiei necesita utilizarea unor muschi si daca ai respirat gresit – si majoritatea oamenilor fac acest lucru - atunci, musculatura aceasta devine fixa.
Respiram gresit pentru ca intreaga societate este bazata pe principii gresite, notiuni si atitudini.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

De exemplu, un copilas plange si mama sa ii spune sa nu mai planga. Ce va face copilul? - pentru ca plansul tasneste, iar mama ii spune sa nu faca acest lucru, el va incepe sa isi tina respiratia pentru ca acesta va fi singurul mod de a o opri. Daca iti tii respiratia, totul se opreste – plansul, lacrimile, totul. Si apoi, acesta devine un mecanism – nu fi furios, nu plange, nu face asta, nu face cealalta. Copilul invata ca respiratia superficiala il ajuta sa ramana in control. Daca el respira complet si total asa cum s-a nascut orice copil sa o faca, atunci el devine „neascultator”. Asa ca se crispeaza. Dar orice schimbare care se va intampla, se va intampla cu ajutorul respiratiei. O respiratie este corecta si totul se aranjeaza. Traim deci, intr-o lume care nu mai stie sa respire, care nu mai stie sa mai traiasca.
Cum sa respiri corect:

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Articolul are la baza informatii de pe site-ul oshojo.ro: https://oshojoy.ro/osho-despre-cercul-respiratiei-i/ si Osho.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri