Cat m-a costat pe mine iubirea anul acesta? Dar pe tine? E ca si cum ai intreba cat costa o viata? Nu are pret? Asa ceva nu se cumpara si nici nu se vinde??? Sau nu ai nici cea mai vaga idee despre ce vorbesc? Nicio problema! Calculam... Ia un pix, inhata o foaie de hartie si da-i drumul. Eu deja am inceput. Aaaa... am uitat sa va spun. Aveti voie sa trisati. Mult. Mult si bine. Trageti cu ochiul la lista mea de preturi, insa fiti sincere cu voi atunci va apucati de intocmit propria lista.

Aveti vreo strangere de inima gandindu-va cat de putin mai avem pana cand incepe sezonul bilanturilor si al sarbatorilor? La naiba, si eu. Oricat de dor mi-ar fi de sarbatori, este inca prea devreme sa vorbim despre ele. Mai sunt zile care trebuie sa se fi scurs si nu au facut-o inca. Haideti mai bine sa facem cu totul altceva. Haideti sa ne apucam mai bine de facut bilanturi. Este unul din lucrurile care ma ingrozesc si care ma fac sa fug de mine mai abitir ca dracul de tamaie. La fel de greu ca la spovedanie, insa la fel de confortabil si bine dupa... Este insa o provocare care merita incercata si pe care nu trebuie sa o arunci in nimeni, ci doar sa o indrepti spre tine!

Sa dam cezarului ce este al cezarului si sa admitem ca luna decembrie are farmecul ei. Este o luna in care fulgii cad din cer, o luna in care uiti de tine mai mult si mai des decat de obicei, o luna in care iti amintesti cat de drag iti este de cei dragi, o luna in care nu este permis sa te simti singur chiar daca esti. Orice suflet chinuit gaseste o licarire... Oricat de mica si se crede despre ea ca este mare. Este insa si luna in care se fac adunari si constatari, se aduna regrete, se scad neputintele, se invoca sperante, se trag linii cu ridicari din umeri si strangeri din suflet, se fac liste cu preturi si cumparaturi, se masoara sansele de viitor, se intorc amintiri in prezent, etc. Intr-un cuvant: se fac multe. Multe, multe calcule.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Cat m-a costat pe mine iubirea anul acesta? Dar pe tine? E ca si cum ai intreba cat costa o viata? Nu are pret? Asa ceva nu se cumpara si nici nu se vinde??? Sau nu ai nici cea mai vaga idee despre ce vorbesc? Nicio problema! Calculam... Ia un pix, inhata o foaie de hartie si da-i drumul. Eu deja am inceput. Aaaa... am uitat sa va spun. Aveti voie sa trisati. Mult. Mult si bine. Trageti cu ochiul la lista mea de preturi, insa fiti sincere cu voi atunci va apucati de intocmit propria lista. Cum spuneam... cat m-a costat pe mine iubirea in 2008:

4 cadouri scumpe, suma a 3 salarii de ale mele, plus inca alte 3 salarii, echivaland banii de benzina. Imi erai drag si meritai tot ce era mai frumos, iar uneori frumusetea costa. Erai departe. Nu eram deloc aproape. Trebuia insa cu orice pret sa ne vedem. Si merita. Noptile nu erau de vis. Erau visul insusi. Si tu faceai parte din ele. Erai visul insusi.

Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri