Garbo si NCP.ro te invita la concurs. Ai sansa de a castiga un laptop Acer Aspire Celeron daca ne convingi ca tu ai avut cel mai nesuferit sef si daca alegi un cadou pentru el de pe site-ul www.NCP.ro.

Garbo si NCP.ro te invita la concurs. Ai sansa de a castiga un laptop Acer Aspire Celeron daca ne convingi ca tu ai avut cel mai nesuferit sef si daca alegi un cadou pentru el de pe site-ul www.NCP.ro.

Concursul se desfasoara in perioada 12 noiembrie – 3 decembrie 2008. Pentru a te inscrie la concurs trebuie sa postezi mesajul tau pe forum, la subiectul: Castiga un laptop oferit de NCP.ro. Trebuie sa ne spui de ce te enerveaza seful tau sau un fost sef. De asemenea, trebuie sa alegi de pe site-ul www.NCP.ro un cadou inspirat pentru seful cu capsa pusa. Apreciem mesajele originale si haioase. Pe 4 decembrie vom selecta mesajele finaliste, iar pe 8 decembrie 2008 vom publica numele castigatoarei.

Detalii premiu:

Tip procesor: Intel Celeron
Frecventa procesor : 2133 MHz
Diagonala : 15.4 inch
Chipset video: Intel GMA X3100
Capacitate HDD : 120 GB
Memorie RAM standard : 1024 MB
Unitate optica: DVD-RW
Autonomie : Pana la 2 ore
Sistem de operare: Windows Vista Home Premium
Greutate : 2.8 Kg

NCP.ro isi face simtita prezenta pe piata romaneasca de birotica si papetarie inca din 1996, timp in care s-a impus drept una dintre cele mai respectate si apreciate companii. Rapid, eficient si de calitate, acestea sunt atributele afacerilor de succes pe internet, iar dumneavoastra puteti economisi timp si bani devenind un client permanent al magazinului virtual ncp.ro, pentru ca aici va asteapta nu doar produse de calitate, ci si servicii complete si rapide, care va vor scapa de o multime de batai de cap. Fie ca este vorba de o comanda de hartie, de schimbarea sau reumplerea tonerelor si cartuselor de cerneala pentru imprimanta, tipar digital, copiere, serigrafie, tampografie, transfer termic, sau orice alteceva din domeniul papetariei si biroticii, solutia e simpla: NCP.ro

Participa acum!

Concursul s-a incheiat. Castigatoarea este utilizatoarea IleanaStoica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri