4 Martie 2014 publicat în Lifestyle 119 share-uri

"Frumusetea este in ochii celui care priveste" spune un vechi proverb. Proiectul The Hotspot Girl pe care l-a lansat Tatiana Ernuteanu, ne arata chiar aceasta latura a vietii. Putem sa descoperim frumusetea si placerea de a trai, in cele mai neasteptate moduri si locuri. Tatiana, care este specialista in PR si Comunicare, va fi ghidul nostru prin Bucuresti.

Iulia: Daca nu ai fi trait in acest oras, unde ti-ar fi placut sa fii?

Tatiana: Imi place sa traiesc aici si nu ma erijez in postura patriotului, cand afirm asta, fiindca nu-mi plac automistificarile, ci pentru ca nu pot trai departe de familiarul meu. Poate ca s-ar traduce din neputinta emotionala!

Dar daca ar fi sa ma gandesc unde mi-ar fi placut sa ma nasc si sa locuiesc, as spune, UK. Am o strucura mai pesimista, mai angoasata, mai complicata, si cred ca acolo m-as fi potrivit mult mai bine. Cred ca as fi intrunchipat esenta unui englez autentic, fara efort! Culori inchise port, make-up folosesc doar atunci cand se impune, nu-mi plac stridentele de niciun fel, ascult doar rock si alternativ, synth pop, grunge, symphonic metal, usor depresiva sunt, de cand ma stiu.:)

 

Iulia: Ce fel de oameni iti place sa intalnesti la evenimentele din Capitala?

Tatiana: Am un mare “penchant” pentru oamenii curajosi, care isi asuma ceea ce sunt, usor boemi, care au povesti de viata ce nu-i pun doar in lumina buna, in ochii celorlati, oameni care se arata in imperfectiunea lor, care au muncit si muncesc pentru idealul lor, care uneori sunt buni, alteori rai, uneori zambitori, alteori incruntati, fapt ce imi garanteaza sinceritatea.

I-am intalnit de multe ori! Singurii oameni, cu care evit sa am de-a face si de care nu vreau sa ma apropii, sunt cei care se arata intotdeauna indatoritori, par extrem de buni si care nu discuta decat in termeni ostenativo-laudativi . Aceia imi trezesc cele mai mari suspiciuni, dintr-un simplu considerent, si anume, ca perfectiunea nu ne-a fost data, ca atare, ce imi “livreaza” ei mie, este simpla ipocrizie sau autoconstructie.

Iulia: Descrie in cateva cuvinte, intalnirea cu un astfel de om…

Tatiana: Nu stiu sa ma rezum la una singura. Au fost multi oameni speciali in viata mea, multe intalniri in urma carora am plecat acasa, cu un transfer important de optimism, de inspiratie, de informatie, daca vrei, cu o altfel de abordare a vietii, oameni de la care am invatat sa imi cultiv gandurile bune, sa fac fapte frumoase. Eu le spun intalniri de “cosmetizare interioara“! Exista aceasta tipologie de oameni, care iti ofera experienta lor cu generozitate si pe care nu ai cum sa nu-i iubesti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri