12:01, 22 Ianuarie 2014 publicat în Lifestyle12 share-uri

Scrisa de o femeie pentru femei, mai degraba decat de un medic pentru niste potentiali pacienti, 'Cele sapte varste ale femeii' este un ghid practic care iti ofera solutii la intrebarile chinuitoare de zi cu zi.

Poate fi o adevarata provocare sa jonglezi cu responsabilitatile impuse de cariera si de viata de familie, incercand totodata sa-ti pastrezi sanatatea fizica si mentala.

Scrisa de o femeie pentru femei, mai degraba decat de un medic pentru niste potentiali pacienti, "Cele sapte varste ale femeii" este un ghid practic care iti ofera solutii la intrebarile chinuitoare de zi cu zi, dar si sfaturi medicale competente despre cele mai frecvente probleme de sanatate cu care te-ai putea confrunta.

Cititoarele pot afla, de pilda, cum sa-si ajute fiicele sa treaca mai usor prin transformarile fizice si emotionale aduse de anii dificili ai pubertatii si adolescentei, cum sa evite pe cat posibil stresul cotidian si sa-si mentina echilibrul si starea de bine in ciuda transformarilor hormonale prin care trec in timpul menopauzei, sau cum sa se bucure de libertatea regasita la varsta pensionarii, ramanand active si independente!

Citeste si:
Portretul unei amante celebre: Diane de Poitiers, femeia fatala de...
Portretul unei amante...

Desi scrisa de un medic cu experienta, lucrarea este conceputa pe intelesul tuturor, fara sa abunde in termeni de specialitate. In ciuda complexitatii temelor abordate, ea nu se adreseaza persoanelor ipohondre, ci tuturor femeilor preocupate de sanatatea lor si care stiu ca este mai bine sa previi decat sa tratezi.

Autor: Rosemary Leonard

Citeste si:
34, varsta maturitatii sexuale a unei femei
34, varsta maturitatii...

Carte aparuta la editura Litera

Cartea este disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: femeie, frumusete via Shutterstock


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri