Daca ar fi doar o simpla atingere de buze, nu s-ar fi scris atata despre el. Daca ar fi fost mereu la fel, oamenii l-ar fi gasit plictisitor. Nu l-ar fi practicat atata timp. Daca un sarut nu ar implica si suflet, sentimente sau afectiune, nu am saruta intr-un mod atat de diferit. Tandru, senzual, patimas, prieteneste, profund, superficial sau prieteneste, etc. Daca am crede ca stim totul despre sarut, nu ar mai exista atatea lucruri noi si interesante de descoperit despre el. Ca acestea de exemplu:

Prin sarut, in organism sunt eliberate substante similare celor pe care organismul le elibereaza in timpul unei miscari fizice intense precum alergatul in cadrul unui maraton sau trasul cu arma. Din aceasta cauza, bataile inimii se intensifica, iar respiratia devine neregulata.

Primul film continand o scena de sarut a fost in 1896. Filmul s-a numit “Sarutul”.

In timpul unui sarut de 1 minut sunt arse 26 de calorii.

Conform unui sondaj realizat de britanici cu prilejul Zilei Nationale a Sarutului cea mai buna scena de sarut dintr-un film a fost Sarutul dintre Patrick Swayze si Demi Moore din celebrul film "The Ghost".

Cele mai multe saruturi dintr-un film au fost inregistrate in “Don Juan” (1927) si anume 127.

In medie, un om petrece 336 de ore sarutandu-se. In timpul unui sarut sunt stimulati simultan 34 de muschi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

In timpul unui sarut are loc un transfer de 5 milioane de bacterii.

Cel mai lung sarut subacvatic a fost de 2 minute si 18 secunde si a avut loc in Japonia, pe 2 aprilie in 1980.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri