17 Decembrie 2013 publicat în Lifestyle 31 share-uri

Este luna cadourilor, a aromelor imbietoare si a serilor petrecute cu cei dragi! Cu siguranta , va ganditi sa oferiti cadouri inedite, inspirate, cu care sa va surprindeti prietenii si familia.

Ulei tratament pentru par

¼ cana ulei de jojoba
1/8 cana ulei germeni de grau
30 picaturi de ulei esential de trandafiri
10 picaturi ulei esential de rozmarin (pentru brunete si roscate) sau 10 picaturi ulei esential de musetel (pentru blonde si satene deschis).

Foto: Shutterstock.com, ulei de par

Toate aceste ingrediente se amesteca intr-o sticluta si se agita bine. Apoi il puteti pune intr-o sticluta aspectuoasa, pe care o puteti cumpara de la magazinele de decoratiuni, ii lipiti o eticheta fancy si o panglica de bun gust si veti avea un cadou minunat si eficient! Puteti adauga si o discreta cartolina panglicii, pe care sa scrieti modul de ultilizare. Este un ulei ce se poate pastra aproape un an de zile!

Mod de utilizare: In functie de lungimea parului se pun intr un mic bolulet 3-5 linguri din acest ulei rezultat. Se incalzeste la bain-marie si se aplica pe parul uscat. Apoi inveliti parul uns cu uleiul preparat, intr-un prosop fierbinte si lasati sa actioneze dupa caz, 30 de minute sau o ora. Apoi, se samponeaza bine! Probabil ca de balsam nu veti mai avea nevoie, fiindca uleiul il hraneste foarte mult, facandu-l suplu si matasos.” a declarat Iulia Preda

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

***

despre Iulia Preda

Cu o experienta de 14 ani in domeniu, Doctor in Stiinte Medicale Iulia Preda este recunoscuta ca fiind unul dintre cei mai apreciati farmacisti de la noi, avand numeroase specializari in tara, cat si in strainatate, printre care: cursuri postuniversitare de cosmetica farmaceutica in cadrul Facultatii de Farmacie din Atena, cursuri de mezoterapie, fitoterapie, dermato-farmacie, cosmetologie, cat si celebrele cursuri ale Scolii de Parfumerie La Grasse -Franta.

Iulia a fost de-a lungul timpului prezentatoarea mai multor emisiuni de sanatate ale posturilor Euforia Tv, Tvr1, Tvr2, Giga Tv . De asemenea Iulia are o rubrica lunara de grooming in revista Tabu!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri