Romeo si Julieta, povestea iubirii imposibile, despre care a scris Shakespeare in urma cu cateva sute de ani este de fapt o realitate de fiecare zi in tarile islamice, unde dragostea devine uneori imposibila nu din cauza diferentelor de statut, ci din cauza culturii religioase. Suferinta din iubire naste insa si cuvinte profunde... Asa isi traieste un musulman iubirea.

Foto: Shutterstock.com; femeie musulmana

Nu fi usoara, caci altfel s-ar putea sa nu te valorizez. Nu ma iubi acum, ca sa nu te urasc! Inima mea te vrea si nu vrea sa te piarda. Nu vreau sa fii doar o faza trecatoare pentru mine. Te vreau ca sotie, iubita si mama a copiilor mei, vreau ca tu sa fii aceea langa care imi voi peterece toata viata.

Cum as putea sa iti fiu credincios daca tot eu te imping sa iti pierzi castitatea? Cum as putea sa iti fiu credincios daca te imping sa iti tradezi familia? Cum as putea sa cred intr-o iubire care a crescut sub mania lui ALLAH? Sa devii a mea prin legea islamica este calea.

Pana atunci asteapta cu rabdare si nu dispera. Sa te iubesc inseamna sa te protejez, sa te iubesc inseamna sa te aduc mai aproape de Allah si religia sa, sa te pastrez si nu sa omor ceea ce este frumos in tine”.

(Autor necunoscut)

Iti recomandam si:

22 de reguli pentru femeile din ISLAM. Sa ne simtim fericite ca ne-am nascut aici?

Top 3 cele mai fascinante femei ale ISLAMULUI

Malala Yousafzai, EROINA de 16 ani. Premiul Nobel pentru Pace din sufletul nostru


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri