2 Decembrie 2013 publicat în Lifestyle 60 share-uri

Iata 5 semne care iti pot arata daca ai trait o viata anterioara!

Micutul de 5 ani pretindea ca a dus o alta viata pe insula Barra aflata la peste 350 km de locuinta sa. Detaliile date de acest copil sunt infiorator de exacte si le povesteste cu o lejeritate uimitoare. Cameron vorbeste despre o casa alba la malul marii in care a trait alaturi de familia sa si de un catel.

Mai mult de atat, el povestea despre avioanele care treceau deasupra lor foarte des. La o cercetare mai atenta, oamenii au descoperit intr-adevar insula pe care nu se putea ajunge altfel decat pe calea aerului.

Cu toate acestea, multe voci sceptice spun ca micutul este doar o unealta in mana unor parinti avizi si ar fi vorba doar despre o farsa foarte bine pusa la cale.

4. Pasiunea pentru o anumita cultura

Cei mai multi dintre noi adora sa calatoreasca, fie si doar virtual. Cu toate acestea, exista o serie de oameni care se identifica mai mult cu o alta cultura decat cea a tarii in care s-au nascut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Acest lucru se poate datora, desigur, unei inclinatii de conjunctura, unei pasiuni pentru istorie sau sociologie. Insa poate fi de asemenea un semn ca persoana in cauza si-a dus candva traiul pe meleagurile care in aceasta existenta o fascineaza atat de tare.

5. Semne de nastere

Acestea sunt unele dintre cele mai fascinate “dovezi” ale unor existente trecute. Multi dintre cei care sustin ca isi amintesc de alte vieti povestesc despre cum au murit in perioada respectiva si cum semnele din nastere raman pe trupurile lor in viata actuala exact in locul ranii cauzatoare de moarte.

Descopera inca 5 semne ale unei vieti anterioare pe Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Kudika:

Cea mai sanatoasa gustare din lume!

Top 6 FACTORI care iti INCETINESC metabolismul

Scapa de parul gras in doar 5 minute!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri