Da, iubirea nu are o istorie a ei. Iubirea contribuie la crearea istoriei. Daca vreun sentiment ar putea fi transformat in obiect, cred ca iubirea ar fi decretata ca fiind cel mai vechi, cel mai nou si in acelasi timp mai interesant de pe fata pamantului. Nu trebuie sa va amintesc eu acest lucru, pentru ca in mod sigur il stiti cu siguranta. Iata cateva date neobisnuite si frumoase de pe web adunate care va vor convinge de justetea spuselor mele. Savurati-le asa cum savurati si iubirea!

Durata unei logodne
Perioada medie a unei logodne este de 6 luni.

Prima iubire
Stiai ca din 5 persoane doar 2 se casatoresc cu prima lor iubire?

Pauza de cafea
S-a constatat ca 10.000 din casatoriile de astazi (de-a lungul unui an intreg) au ca punct de plecare o idila nascuta in timpul pauzei de cafea.

Luna de miere
Sintagma “luna de miere” a aparut pentru prima oara in secolul XVI. Termenul “miere” se referea la fericirea si dulceata casniciei, iar “luna” simboliza constientizarea caracterului temporar al acestei stari. Fericirea, ca si luna plina, se sfarseste repede.

Varsta medie petru casatorie
In 1970, varsta medie a miresei era de 20, iar a mirelui de 23. In anul 2000, in momentul casatoriei, miresele aveau aproximativ 25 de ani, iar partenerii lor 26.

Inele de logodna cu diamante
Primul inel de logodna cu diamante a fost prezentat in 1477 de catre arhiducele Maximilian al Austriei Mariei de Burgundia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri