20 Noiembrie 2013 publicat în Lifestyle 8 share-uri

Romania ar putea progresa prin stiinta profitand de mintile sclipitoare pe care le are, afirma intr-un interviu Dumitru Prunariu, primul roman care a zburat in spatiul cosmic.

Comunicat de presa

Romania ar putea progresa in primul rand prin stiinta, profitand de mintile sclipitoare pe care le are, afirma Dumitru Prunariu, primul roman care a zburat in spatiul cosmic, intr-un interviu acordat Rock FM in cadrul campaniei „Rebel cu cauza”.


„Nu intotdeauna succesul stiintific este egal cu succesul financiar, dar, ajungand sa lucrezi intr-un grup de oameni performanti, vei ajunge incet sa fii recunoscut si sa ai satisfactii deosebite din punct de vedere profesional”
, declara Dumitru Prunariu.

„Noi am putea persevera si am putea sa ne dovedim capacitatea in primul rand prin stiinta, pentru ca aceasta implica un anumit nivel de investitii, de multe ori nu foarte mare, dar am profita de mintile sclipitoare pe care le avem. Uitati-va cati tineri din Romania castiga premii importante la olimpiade internationale din diferite domenii de activitate! Uitati-va cati se intorc cu rezultate deosebite si in sport! Toti acesti tineri, daca s-ar gasi o platforma care sa-i mobilizeze in a ramane aici si a promova de aici mai departe o serie intreaga de realizari, am putea sa ne relansam pe un alt domeniu decat pe cel care a constituit baza economiei romanesti de pana acum”, crede primul cosmonaut roman.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri