21 Noiembrie 2013 publicat în Lifestyle 135 share-uri

Provocarea GARBO: Eu, femeia de astazi. Eu. Cum erau visurile mele in trecut? Ce am devenit? Ce am realizat? Cate am invatat pana acum si cate mai sunt de invatat? Ne intoarcem cu mintea si sufletul in trecut...

Sa privim o fotografie cu noi adolescente sau tinere. Sa o privim in ochi pe fata aceea cu sufletul delicat, cu mintea plina de proiectii si sperante, multe frici dar si mult curaj. Ce i-ai spune tu fetei de atunci? Ce i-ai spune sa o linistesti sau poate sa o incurajezi? Cum te-ai schimbat? Cum iti traiesti prezentul si cum te raportezi acum la temerile sau intrebarile de atunci?

Actrita Mihaela Dragan a fost de acord sa faca acest experiment al intoarcerii in timp si al dialogului cu sine insasi... Citeste Scrisoarea ei catre sine si lasa-te inspirata!


"Mi-a luat mult timp sa aleg o fotografie cu mine din adolescenta pentru ca desigur, femeia de acum, nu se recunostea nicicum in cea de atunci… femeia din trecut, care de altfel, nici ea nu se placea pe sine foarte mult, din moment ce tot incerca sa fie altcineva decat ceea ce era… nestiind ca, sa fie ea insasi era si cea mai buna si cea mai frumoasa alegere, din cate variante ar fi putut avea.

Probabil ca asa e mereu… trebuie sa-ti pierzi intotdeauna echilibrul cand esti adolescent, sa te darami bucatica cu bucatica, in mii de feluri, ca sa poti ajunge la tine. Ca sa te intalnesti cu tine, cea adevarata, in mod real.

Privesc fotografia de la 21 de ani, de acum 6 ani, vad marea infinita din spatele meu, si cred ca, de fapt, aud ceva, de la acea Mihaela, si nu invers: “Asteapta-ma. Va trebui sa strabat toata marea asta netarmuita si va fi greu, dar in cele din urma, voi ajunge la tine. Voi gasi putere in bratele mele si nu ma voi scufunda, daca stiu ca ma astepti, daca tu esti acolo.“ Oare de ce i-a fost atat de greu sa creada ca eu voi fi acolo? Caci eu intotdeauna sunt acolo, in toate momentele grele, si nu o las niciodata singura..

Atunci, daca ar fi sa-i spun ceva, asta i-as spune: “Poti gresi cat vrei, poti fi tot ceea ce vrei si nu vrei, poti avea curaj sa simti cat de mult iti cere inima ta, poti esua, poti fi slaba si vulnerabila, indrazneste sa suferi, experimenteaza tot ceea ce gandesti si doresti, eu voi fi mereu aici ca sa iti amintesc ca viata e cel mai frumos dar care ti s-a dat. Alege doar ceea ce vrei sa traiesti, nu renunta niciodata, niciodata…”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri