4 Noiembrie 2013 publicat în Lifestyle 184 share-uri

Schimband modul in care gandim despre noi insine vom reusi sa ne schimbam intreaga viata. Haideti sa incercam sa fim mai bune, mai ingaduitoare si sa nu ne mai criticam atat de aspru, sa nu ne mai privim doar prin ochii celorlalti si sa incercam sa zambim mai mult, noua insine si celor din jur.

4. „Am nevoie de recunoastere, ca actiunile mele sa fie valoroase.”

Fa ceea ce crezi ca este bine, nu astepta confirmari din partea celorlalti. Integritatea inseamna sa faci ceea ce crezi ca este bine, chiar daca nu vor fi oameni care sa aplaude gestul tau. Nu astepta recunoastere pentru fiecare gest pe care il faci. Si nici nu te astepta ca dragostea ta eforturile tale sa fie in mod necesar recunoscute si intelese si apreciate de catre toti cei pe care ii intalnesti. Simte-te tu implinita de fiecare pas pe care il faci in viata.

5. "Este prea tarziu pentru mine."

Nu ii lasa pe ceilalti sa iti fure prezentul. De ce ne auto-limitam spunand ca nu putem sa mai facem anumite lucruri doar pentru ca?... Doar pentru ca nu mai avem acea varsta, sau pentru ca acum avem copii, sau pentru ca alte lucruri nu mai sufera amanare? De ce ne inchidem singuri intr-o inchisoare simbolica?
Nu peterece nicio secunda regretand ceea ce nu ai facut in trecut, fiindca niciodata nu e prea tarziu sa ne traim visurile. Daca simti ca este „prea tarziu”, aceasta nu este decat vocea fricii din interiorul tau. Nu uita: „Tot ceea ce ne dorim este de cealalta parte a fricii”. Implinirea sufleteasca o atingem atunci cand ne depasim propriile limitari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Foto: Depositphotos

6. "Daca as fi stiut…"

Nu regreta alegerile pe care le-ai facut in viata, drumul pe care l-ai ales. De fapt ceea ce pare a fi o alegere gresita, este de fapt ceea ce te duce inspre realizarea visurilor tale. Nu exista alegeri gresite in viata, pentru ca suntem exploratori, pentru ca fiecare pas pe care il facem ne ajuta de fapt sa evoluam si sa ne autodescoperim potentialul ascuns.

Vine un moment cand privesti in urma si desi a fost greu, realizezi ca ai urcat cea mai frumoasa coama de munte.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri