11 Septembrie 2013 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Renumita scriitoare si cunoscuta ca speaker motivational, Louise L. Hay, posteaza adesea pe pagian ei de Facebook mesaje care sa ne inspire in fiecare zi. Acesta a fost unul dintre ele:

„Complimentele sunt apreciate de cel care le primeste, dar in acelasi timp ridica spiritul celor care le afirma! Complimentele sunt un mod simplu de a stabili conexiuni cu ceilalti si ajuta la vindecarea singuratatii.
Cand cineva iti adreseaza un compliment care chiar te face sa te simti bine, roaga acea persoana sa iti scrie acest compliment pe un biletel – sincer! Apoi asaza-l undeva unde sa il poti vedea si citi deseori. Intreaba-te in ce mod acele cuvinte inseamna ceva pentru tine.

Foto: Shutterstock.com, compliment, timiditate, femeie

Cat esti de deschisa emotional pentru a primi complimente? Devii agitata daca cineva te complimenteaza? Incepi sa o contrazici pe acea persoana, sau incerci sa cauti imediat ceva pentru a returna complimentul? Care a fost cel mai frumos compliment pe care l-ai primit in ultima perioada?

Care a fost acel compliment pe care l-ai facut cuiva si a avut un efect puternic asupra sa? Care este cel mai dragut lucru pe care il poti spune despre tine? De obicei spui complimente ca raspuns la un compliment care ti s-a facut sau esti tu cea care spune ceva dragut fata de cineva, nu neaparat ca raspuns. Poti sa te gandesti la un compliment care te-a influentat in asemenea mod incat ti-a schimbat viata, ceva ce te-a facut sa actionezi intr-un anume fel, sa o iei pe o anumita directie?

Gandeste-te la 5 persoane pe care le-ai complimenta din adancul sufletului saptamana acaeasta. Sa fii chiar tu una dintre acele persoane! Afirma: Complimentele sunt un dar pentru prosperitate. Am invatat sa le accept cu gratie”.

Via Facebook – Louis.L.Hay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri