Multe lucruri depind strict de noi, de rezolutiile noastre, iar daca rezultatele actiunilor noastre nu sunt cele asteptate, asta inseamna ca nu am decis corect, nicidecum ca lucrurile s-au petrecut conform unui scenariu prestabilit. Numai cei care nu vor sa-si recunoasca greselile se vor consola insusindu-si cea de-a doua varianta.

Asa se intampla si in cazul "prietenilor". Cati dintre noi nu ne-am increzut in “amicul” nostru, cati dintre noi n-am fi fost in stare de orice pentru acesta si cati n-am fost la un moment dat dezamagiti de el? Toti am trecut prin asa ceva. Dar nu putem spune ca: "Asa a fost sa fie !" - aici nu e vorba de destin, ci strict de alegerile noastre. Noi suntem cei care ne alegem iubitul, noi suntem cei care ne alegem prietenul. Buna sau rea, este numai alegerea noastra .

Alegerea noastra este si in momentul in care urmam cursurile Facultatii "X" sau cand in loc de profesor devenim redactor la ziarul "Y". Nu destinul e cel ce hotaraste pentru noi, ci chiar noi insine. Asa ca ar trebui sa acordam un pic mai multa atentie deciziilor pe care le luam, alegerilor pe care le facem, pentru ca viata nu e in totalitate subordonata destinului. Multe lucruri depind strict de noi, de rezolutiile noastre, iar daca rezultatele actiunilor noastre nu sunt cele asteptate, asta inseamna ca nu am decis corect, nicidecum ca lucrurile s-au petrecut conform unui scenariu prestabilit. Numai cei care nu vor sa-si recunoasca greselile se vor consola insusindu-si cea de-a doua varianta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Diana Stroe


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri