29 Martie 2013 publicat în Lifestyle 37 share-uri

Fiecare vede intr-un alt mod un pahar pe jumatate gol, pe jumatate plin si fiecare alege unghiul din care isi doreste sa il priveasca. Cateodata modul in care percepem un banal pahar ne poate dezvalui perspectiva si ochelarii prin care privim viata.


Foto: Sxc.hu

Magicianul iti va arata paharul cu jumatatea plina in sus.

Fizicianul spune ca paharul nu este gol deloc – este jumatate umplut cu apa, jumatate umplut cu aer, prin urmare plin in intregime.

Adolescentul spune ca paharul este doar o alta farsa jucata de profesor pentru a dovedi ca pe elevi nu-i prea duce capul.

Cel suferind de fobii spune: “Yuck, cineva a baut din pahar si si-a lasat microbii pe e.”

Psihiatrul te va intreba: “Este paharul pe jumatate gol/ pe jumatate plin atat de important? Vreau sa spun… este intr-adevar important? Gandeste-te la asta. De fapt, hai sa nu. Haide sa lasam problema aceasta deoparte pentru cateva momente si sa vorbim despre ceea ce te deranjeaza cu adevarat…”

Taoistul vede ca paharul este atat plin cat si gol si ca niciuna din cele doua jumatati nu ar putea exista fara cealalta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vouchere noi pentru români. Cui va acorda Comisia Europeană 4.000 de lei, în a doua jumătate a anului 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Eeyore ii spune lui Winnie-the-Pooh: “ Ei bine, cel putin ai un pahar”…

Actorul spune: orice vrea regizorul sa fie… sau sa nu fie.

Codependentul se grabeste sa iti umple paharul, insa este atent sa nu il puna prea plin astfel incat sa nu se verse si sa nu te supere…

Politicianul: sub guvernarea anterioara, paharul era pe jumatate gol si devenea din ce in ce mai gol. De cand suntem noi la conducere, paharul a devenit, fara indoiala, pe jumatate plin si devine din ce in ce mai plin.

Specialistul IT te intreaba daca ai incercat sa golesti paharul si apoi sa il umpli la loc.

Insomniacul va sta treaz toata noaptea luptandu-se cu intrebarea: este paharul pe jumatate plin sau pe jumatate gol?

Existentialistul se intreaba care este sensul acestei intrebari.

Nihilistul sparge paharul.

Operatorul telefonic te va pune sa astepti la telefon in timp ce va afla el pentru tine.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Seful se asteapta ca paharul pe jumatate gol sa fie umplut in jumatate din timpul care ti-a luat sa umpli jumatatea de pahar.

Sursa : www.businessballs.com

Foto homepage: Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri