Inima bate corpul: 10 motive pentru care sa te bucuri ca esti o femeie frumoasa si in interior!

11 Ianuarie 2013 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Daca ai frumusete interioara, vei fi mereu zambitoare, radioasa si plina de viata!

O inima frumoasa este mult mai atragatoare decat un corp frumos. Iata 10 motive pentru care frumusetea interioara este mai importanta decat cea de la exterior:

Ai frumusete interioara, esti un om frumos.

Image © Shutterstock - 21797347

Un corp atletic si frumos nu garanteaza ca esti neaparat o persoana frumoasa. Doar generozitatea care vine din inima, empatia, bunatatea, acea frumusete interioara pe care o emani la exterior te fac un om frumos in adevaratul sens al cuvantului, un om complet.

Nepretuita frumusete interioara nu paleste in timp.

Ai frumusete interioara atat timp cat traiesti. Pentru a o mentine nu este nevoie de cosmetice scumpe, de un machiaj profesional, de diete sau de operatii ce iti pot afecta sanatatea. Frumusetea interioara dureaza atat timp cat ai o inima curata si te ajuta sa radiezi mereu in preajma celorlalti si sa iti pui calitatile in valoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă

Ai frumusete interioara, inseamna ca ai gasit pacea interioara.

Indiferent cat de frumoasa esti la exterior, nu vei gasi pacea interioara atat timp cat nu iti explorezi sufletul si nu descoperi cu adevarat ce inseamna sa fii frumoasa pe dinauntru. Pacea vine din interiorul tau si din evolutia spirituala.

Sa il ai pe Dumnezeu in suflet inseamna sa detii frumusete interioara.

O persoana care detine frumusete interioara este, automat, o persoana spirituala. Fiindca ai o inima curata si iti pui in valoare calitati precum modestia, vei reusi sa creezi o legatura profunda intre tine si entitatea suprema a Universului, Dumnezeu.

Daca dai dovada de frumusete interioara, vei judeca intotdeauna corect ce este rau si ce este bine.

De multe ori, aparentele inseala. De fapt, de cele mai multe ori. Tocmai de aceea este atat de important sa ne concentram pe frumusetea interioara a unei persoane si nu pe cea exterioara. Astfel, atunci cand iti vei alege prietenii, vei lua decizia corecta, vei stii ce este bine sau ce este rau pentru tine, dar si pentru ceilalti.

Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale! Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie.

Image © Sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri