27 Iulie 2012 publicat în Lifestyle 23 share-uri

Oamenii vor o economie mai buna, dar nimeni nu vrea sa faca parte din lovitura financiara de care este nevoie pentru a ne redresa. Oamenii vor scoli mai bune, dar nimeni nu vrea sa revolutioneze sistemul.

Sunt prea slaba.

Asa e firea mea…mai comoda.

Tu da..dar nu esti in situatia mea.

Daca ai sti ca eu… Nu pot pentru ca…

Iti suna cunoscuta vreo una din scuzele de mai sus? Cu totii gasim scuze. Si trebuie sa stii ca aceste scuze nu sunt decat niste capuse care nu te lasa sa iti atingi obiectivele. Scuze care te tin pe loc si care fac din tine un om obisnuit in loc sa fii tu cel de la televizor stai amortit si paralizat in pat privind hipnotizat la televizor, asteptand sa mai treaca o zi pe langa tine. TREZESTE-TE!!!

Hai sa facem ceva, schimbarea incepe cu noi!!!

Daca esti preocupata de cum sa te dezvolti, sa evoluezi si cum sa iti transformi viata ta te astept pe femeiadesucces.ro si vei primi un cadou de bun venit - cartea “100 de pasi pentru o viata fericita”.

O zi prospera iti doresc,
Theona Balan

Foto homepage: By RUBENBON10 /Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri