Afla care este Superputerea ta in dragoste in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut!

Joi – Dragostea iti da puterea de-a fi supraom

Joi este o zi in care lucrurile evolueaza si isi urmeaza cursul lor firesc. Ziua de Joi aduce celor nascuti sub auspiciile sale o putere ireala a dragostei, puterea de-a fi supraom. Si pe buna dreptate putem spune ca dragostea aduce aripi acestor persoane si le face sa se inalte. Se inflacareaza, viseaza, au impresia ca sunt stapanii universului si ca universul intreg este de partea lor. Isi fac planuri de viitor pe care le si vad concretizandu-se. Cand dragostea pune stapanire pe cei nascuti Joi, o face intr-un mod expresiv si vizibil. Dintr-o data, gasesc resursele pentru a se mobiliza si a pune pe picioare proiecte pe care le-au amanat ani la rand. Daca intampina obstacole si dificultati in a fi alaturi de persoana iubita, le depasesc cu fruntea sus si cu un curaj incredibil.

Vineri – Dragostea iti da puterea de-a straluci

Vineri este o zi dedicata frumosului si armoniei. Ziua de Vineri aduce celor nascuti sub auspiciile sale o putere speciala a dragostei, puterea de-a straluci. Cand dragostea pune stapanire pe aceste persoane o face intr-un mod delicat si frumos in acelasi timp. Cand iubesti, privirea ta devine intensa, iar sufletul mai luminos si mai usor. Reusesti sa vezi frumosul din ceilalti chiar si in cele mai urate ipostaze ale lor, dar si sa vezi partea plina a paharului in cele mai negre situatii. Se simte fericirea prin toti porii tai cand iubesti si stralucesti efectiv, lasand o impresie puternica asupra celor din jur. Este uimitor cum reusesti sa scoti la suprafata tot ce-i mai bun si mai frumos si din celalalt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Sambata - Dragostea iti da puterea de-a citi emotiile

Sambata este o zi care te aduce cel mai aproape de implinire si de realizare. Ziua de Sambata aduce celor nascuti sub auspiciile sale o putere speciala a dragostei, puterea de-a citi emotiile. Este un simt aparte a reusi sa te conectezi la emotiile, inima si trairile celuilalt. Cand dragostea pune stapanire pe cei nascuti Sambata, ii face sa simta mai intens propriile emotii, dar si pe ale celorlalti. Cand iubesti, intuitia ti se dezvolta intr-un ritm uimitor. Reusesti sa-l ghicesti, sa-l intelegi si astfel sa-l ajuti pe cel pe care il iubesti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri