Sa nu iti doresti nimic. Sa stii ca daca iti doresti, inseamna ca nu ai, iar daca nu accepti ca ai, inseamna ca nu te regasesti in ceea ce nu ai, iar asta duce la separare, iar separarea aduce durere. Sa stii ca durerea a fost creata tocmai pentru a aprecia fericirea.

Sa te increzi in adevarurile inimii tale si sa binecuvantezi toate adevarurile, chiar daca nu esti de acord cu ele. Sa accepti ca fiecare om de langa tine este chiar oglindirea ta si sa vezi ca tot ceea ce te inconjoara a fost creat chiar de tine. Sa inveti din fiecare circumstanta intalnita si sa inveti de la fiecare forma de fiire.

Sa asculti. Sa asculti nu numai cuvintele. Sa asculti ceea ce viata iti transmite. Sa asculti mesajele care vin la tine pentru a te inalta. Sa stii ca nimic nu este “bun” sau “rau”. Sa stii ca totul Este. Sa traiesti fara etichete, fara identitate, fara judecare.

Sa oferi ceea ce ai vrea sa primesti. Sa primesti ca si cand tu ti-ai oferi si sa multumesti pentru ceea ce primesti, stiind ca de fapt tu ti-ai oferit. Sa nu ceri nimic, deoarece stii ca ai Totul. Sa simti recunostinta pentru fiecare Acum al realitatii tale si sa ii multumesti lui Dumnezeu pentru faptul ca exista.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Sa mangai animalele, sa nu te temi de ele si sa comunici cu ele prin calea Iubirii care ne tine pe toti la un loc. Sa chemi pasarile la tine si sa le hranesti cu dragostea privirii tale. Sa emani iubire catre fiecare forma de fiire si sa imbratisezi natura prin dragostea ta de Fiu al Divinului.

Sa ii iubesti pe cei care vor sa te jigneasca si sa le spui ca nimeni nu poate fi jignit, deoarece jignirea este o eliberare a vibratiilor joase. Sa simti bucurie pentru fiecare pornire de atac asupra ta, stiind ca pacea te protejeaza.

Sa stii ca orice s-ar intampla, totul te conduce Acasa, la Dumnezeu. Sa stii ca intre tine si Dumnezeu nu exista separare si sa fii mesager pentru cei care inca nu si-au reamintit Cine Sunt Cu Adevarat.

Sa fii lumina din mijlocul intunericului. Sa fii pacea din mijlocul razboiului. Sa aduci liniste. Sa fii maestru si sa stii ca adevaratul maestru este acela care ii conduce pe ceilalti la starea de maestru.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sa stii ca Divinul nu este doar in tine si sa le spui tuturor ca Dumnezeu este in Tot Ceea Ce Exista. Sa fii umil, dar si mandru ca esti fiul lui Dumnezeu.

Sa faci totul neconditionat, fara a cauta rasplata. Sa spui adevarul, sa simti adevarul, sa traiesti adevarul. Sa fii oceanul infinit de compasiune, unde fiecare calator ratacit se regaseste si se incarca prin zambetul si gratia chipului tau.

Sa multumesti. Sa luminezi. Sa iubesti. Sa fii.

Aceasta este o viata libera.

Un articol de Catalin Manea, autorul cartii "Totul din Intreg"

www.totuldinintreg.com

Foto homepage si interior: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri