Se spune ca o femeie trebuie iubita cu tandrete, cu pasiune si cu arta si ca, in functie de varsta si de propria perceptie asupra actului sexual, ea are asteptari diferite.
Femeia capata incredere in sine intre 30-40 de ani

Odata cu inaintarea in varsta, creste si increderea femeii in sine. La 30 de ani, femeia nu doar constientizeaza, ci si intelege importanta dialogului sexual si sexului intr-o relatie. Femeia la 30 de ani este sigura pe sine, stie ce-si doreste de la sine si de la viata, lupta ca sa obtina ceea ce-si doreste si stie sa renunte cu demnitate daca visul sau este unul imposibil. La 30 de ani, femeia intelege ca intr-o viata sexuala echilibrata nu conteaza doar preludiul, ci toate cele trei acte ale dialogului sexual: preludiul, raportul sexual si postludiul. Cu examenul incercarilor trecut, aceasta varsta reprezinta momentul in care femeile ajung la deplina maturitate si mizeaza mai mult pe sentimente decat o faceau inainte. Actul sexual a incetat de a mai reprezenta doar placere, femeile dorindu-si o relatie cu un partener sexual stabil. Pentru ca preferintele sexuale ale femeii sunt deja formate, iar aceasta detine masura exacta a propriilor valori, la 30 de ani, femeia isi doreste ca sexul sa fie insotit si de sentimente. De aceea, nu ezita sa-i comunice partenerului pe care il au alaturi care ii sunt asteptarile legate de viata sa sexuala si afectiva, ce anume ii face placere, care este modalitatea prin care isi doreste sa fie abordata si stie. Ea la randul sau stie cum sa ofere placere si iubire daca aceasta ii este oferita in schimb. Intr-un cuplu, sentimentele de iubire pe care un partener le nutreste fata de celalalt, precum si jocurile erotice ating un punct culminant in actul sexual. Si cu cat dorinta unuia devine mai intensa si mai rafinata, cu atat voluptatea proprie va scadea in favoarea voluptatii partenerului.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri