Casatorie la prima vedere? Ce este casatoria la prima vedere, va veti intreba probabil. Acelasi semn al intrebarii mi l-am pus si eu cand, tot navigand pe internet, am dat peste aceasta sintagma.
Pe de alta parte, casatoria la prima vedere poate avea insa sanse de reusita egale cu ale oricarei casatorii. Poate fi minunata pentru ca a pornit dintr-o dragoste minunata. Suntem atat cum iubim, si “iubesti pe cineva atunci cand ai ajuns sa vrei sa-i dai ceea ce ai mai bun si hotarasti sa i te dai pe tine insati”, dupa cum spunea Octavian Paler. Ce poate sa fie mai frumos decat sa simti, si nu doar sa spui, ca te-ai casatorit din dragoste adevarata, din pasiune sau pentru ca ai facut ceea ce ti-a dictat inima? Si cine poate spune ca pasiunea se evapora peste noapte si ca nu se consolideaza in timp cu fiecare moment in care descoperi uimit lucruri noi despre celalalt? Si da, casatoria la prima vedere se bazeaza foarte mult pe intuitie, dar aceasta ne mai poate insela. Sau nu... Casatoria la prima vedere porneste de cele mai multe ori de la o dragoste pura, curata, intensa si profunda. Si cel putin asa o percepem noi, caci dragostea este de multe ori perceptia pe care noi ne-am faurit-o despre ea. Iarasi, cine poate spune masura exacta a coeficientului de greutate al iubirii adevarate? Cand stim ca e dragoste adevarata, cand aflam ca este o dragoste insuficienta sau cand putem vorbi de prea multa iubire? Si cand stim care dintre acestea s-ar plia cel mai bine pe nevoile noastre afective? Nu stim. In aceste circumstante, este casatoria la prima vedere un inceput de sfarsit sau un inceput care se poate sfarsi frumos?
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Împreună în arte și simțiri Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri