5 Martie 2012 publicat în Lifestyle 2 share-uri

In mintea ta, esti singurul ganditor. DOAR TU iti poti controla viata. Magnetismul energetic este un dat. Cunoasterea si respectarea legilor spirituale ne ajuta sa ne imbunatatim energetic si sa ne stergem greselile, eliberandu-ne totodata de energia distructiva.

Legea nerezistentei si a multumirii

Nimic in lume nu poate sa se opuna unei persoane care este absolut nerezistenta. Atata timp cat un om rezista unei situatii, aceasta se va mentine. Daca el fuge de ea, aceasta il va urmari. Esenta acestei legi este urmatoarea:

„Binecuvantati pe dusmanul vostru si ii veti lua sagetile - iar ele se vor transforma in binecuvantari.'"

Daca soarta ti se pare potrivnica, binecuvateaz-o! Nu blama si nu invinovati pe nimeni pentru necazurile tale. Daca te-ai imbolnavit, nu te razvrati impotriva bolii tale. Multumeste-i! Poate ma crezi nebuna, dar aceasta boala iti semnaleaza faptul ca ceva este in neregula cu spiritul tau. Prin ea platesti si astfel, iti este salvat sufletul.

Cunosterea legilor spirituale si respectarea lor ofera omului posibilitatea de a-si sterge greselile.

In editia din februarie a revistei Normal despre Paranormal mai puteti gasi si alte articole: "Romania si blestemul presedintilor", "Bolile si karma, plante folosite la vraji", "Previziuni", S-a intamplat maine- o calatorie in timp", "Parapsihologi, paranormali, sarlatani", Intamplari paranormale".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 3 Defecte ale Săgetătorilor pe care le pot transforma în SUPERPUTERI Cele mai frumoase citate despre luna ianuarie Cum te asiguri că apa piscinei tale e mereu curată

Mai multe articole interesante, dar si detalii despre abonarea la revista Normal despre Paranormal puteti gasi pe blogul Alinei Neagu, despreparanormal.blogspot.com.

Foto fr si main: By Maksimilian /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri