Creativ, spiritual, tandru, distant, energic, lenes.... Ti-ai dorit sa stii ce fel de barbat este partenerul tau? Citeste in palma personalitatea sexuala a jumatatii tale.
DESCHIDE PREZENTAREA
Barbatul care are muntele Lunii mare este creativ, are o imaginatie bogata si are capacitati paranormale. Daca aceasta zona este prea mare in comparatie cu intreaga palma, el poate fi un om labil psihic, imprezivizibil si care trece foarte usor de la o stare la alta.
Un munte mic si plat reprezinta opusul celui de mai sus: creativitatea nu este punctul lui forte si poate fi destul de plictisitor.

Muntele lui Venus: senzualitatea si pofta de viata

Daca Muntele lui Venus este mare si ferm, atunci partenerul tau iubeste viata si este intr-o stare continua de sarbatoare.
Daca e plat, atunci trebuie sa stii ca interesul sau pentru sex este scazut. E foarte ciudat pentru ca in conditii de stres sau de suparate, aceasta zona a mainii poate scadea in volum, dar revine odata ce starea proasta a trecut.
Daca muntele e mare si cu o cruce in mijloc trebuie sa stii ca acest tip de partener este foarte sexual. El este barbatul posibil dependent de sex, si va cauta mereu ceva, iar daca tu nu poti sa ii oferi ceea ce isi doreste.. va cauta in alta parte.

Nu numai liniile din palma ne pot spune cate ceva despre partenerii nostrii, ci si degetele lor.
Un barbat cu degetele lungii este un barbat care are pretentii foarte mari de la tine.
Daca ele sunt scurte, trebuie sa stii ca el este multumit cu viata lui, nu este un idealist si nici nu are asteptari prea mari. „Traieste clipa” este motto-ul lui.
Barbatul cu unghii late si scurte cauta satisfactii rapide. El poate fi un om foarte spontan.
Degetele scurte si bombate pot fi ale unui barbat care umbla din floare in floare.
Atentie la degetul mic! Daca acest deget este mic si firav, tipul te manipuleaza pentru ca este genul care detine controlul. Daca degetul mic este distant fata de celelalte, el este un tip foarte independent care isi iubeste libertatea.
Daca partenerul tau are inelarul lung, trebuie sa stii ca el are un nivel al testosteronului mare, deci este un amant pe masura.
Atentie si la degetul mare! Daca acesta este foarte mare, nu inseamna ca si penisul lui este la fel. Daca este suficient de lung, inseamna ca debordeaza a energie sexuala. Daca degetele sunt scurte, el nu are vointa. Daca degetul porneste din josul palmei, acest barbat este nonconformist si aventuros. Cei care au degetul mare dispus mai sus in palma au nevoie de o femeie indrazneata care sa il ajute sa scapte de inhibitii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri