Lumea in care traim a capatat un ritm halucinant. Totul se invarte in jurul vitezei si al momentului potrivit. Acum e momentul potrivit ca sa facem un anumit lucru, acum e momentul potrivit pentru a ne rezolva problemele, acum e momentul potrivit pentru a iubi, pentru a face copii sau pentru a ne relaxa.
Lumea in care traim a capatat un ritm halucinant. Totul se invarte in jurul vitezei si al momentului potrivit. Acum e momentul potrivit ca sa facem un anumit lucru, acum e momentul potrivit pentru a ne rezolva problemele, acum e momentul potrivit pentru a iubi, pentru a face copii sau pentru a ne relaxa. In acesta lume a supervitezei, viata insasi a devenit un fel de cursa contracronometru. Suntem intr-o vesnica competitie cu noi insene si cu ceilalti. Intotdeauna trebuie ca cel mai bun sa castige. Pana si ideea de a avea probleme pare desueta. Probleme exista doar pentru a fi rezolvate... Ne este greu sa admitem ca avem probleme de teama de a nu fi interpretate drept semne de slabiciune. Dar este inevitabil ca ele sa nu apara. Este inevitabil ca la un moment dat sa nu avem de suferit de pe urma lor.

Fiecare dintre noi a fost pus la un moment dat in postura de a se confrunta cu probleme. Nu intotdeuna le cautam noi pe ele, ci ele ne cauta pe noi. Si indiferent de natura lor: personala, profesionala sau de relationare sociala, a trebuit sa facem apel la toate armele de batalie de care dispunem. In momentele de criza am constat ca fiecare dintre noi actioneaza in mod diferit in fata problemelor. Atitudinea in fata problemelor variaza la om la om: unii dintre noi ne plangem de mila, altii prefera sa apuce taurul de coarne si sa se confrunte direct cu problemele, altora le place sa amane rezolvarea problemelor, pentru unii probleme sunt precum o boala grea si prefera sa ramana sanantosi, evitandu-le. Unii prefera sa-si rezolve singuri problemele, altii nu se pot descurca fara a apela la ajutorul celui din jur. Cert e ca suntem diferiti si avem reactii diferite. Iata care sunt principalele tipuri de atitudini pe care le abordam atunci cand ne confruntam cu probleme. Tu ce fel de atitudine ai?

Atitudinea strutului – Problemele ma depasesc!

Atitudinea strutului este atitudinea pe care o o abordeaza cei care se confrunta cu probleme noi, altele decat cele cu care au fost obisnuiti pana acum. Cel care adopta atitudinea strutului incerca sa-si inece problemele, uitand sa le mai dea si un colac de salvare. Numai ca acestea reusesc sa pluteasca singure de-a lungul apei... Pentru astfel de persoane cu siguranta viata nu are forma unei ape limpezi si linistite. Atunci cand au o problema, incerca prin mijloacele proprii sa o rezolve. Daca nu reusesc prima oara sa o rezolve, mai incerca o data. Nu reusesc nici a doua oara, iar incerca. In final, dupa repetari succesive, apare tendinta de renuntare.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri