30 Noiembrie 2011 publicat în Frumusete 1 share-uri

Afla de la specialistii Slim Art cum sa iti ingrijesti tenul in mod optim, atat acasa, cat si la salon.

Ingrijirea tenului in sezonul rece la clinica

Clinicile specializate in infrumusetare dispun de aparate si produse profesionale precum si de personal calificat in identificarea si tratarea corecta a problemelor tenului fiecarei cliente in parte. Clinica Slimart colaboreaza cu medici dermatologi si esteticieni, care identifica solutii de tratament corespunzatoare fiecarui caz in parte.


SlimArt recomanda tratamentul intensiv de hidratare cu ozon persoanelor cu varsta cuprinsa intre 20-30 de ani. Conceptul pe baza de ozon contine: hidromilk - lapte demachiant, aquatonic-tonic hidratant si calmant, biovit-crema restructuranta cu vitamin, lotus-masca hidratanta de profunzime, restoring cream-crema de masaj facial, hydrocream-crema hidratanta de protectie "long lasting". Beneficiile nu se vor lasa asteptate: creste nivelul de hidratare a pielii, imbunatateste fermitatea, tonusul si elasticitatea, descoperind coloratia sanatoasa si finetea texturii pielii.

Pentru persoanele cu ten matur, cu nevoi special, dermatologul SlimArt recomanda tratamentul pe baza de ozon ANTI-AGE GENESIS. Acesta contine: cleanozone-gel micellar tensioactiv imbogatit cu ozon, genesis catalyst-tonic mineralizant cu rol de catalizator, genesis enzyme- peeling enzimatic biovegetal, ozone activator plus-concentrat activator celular cu ozon, genesis inside-ser concentrat anti-age, genesis revolution - crema anti-rid stimulatoare a sintezei de colagen.etc, practic toate ingredientele necesare unei doamne pentru a-si mentine profesional frumusetea si sanatatea tenului de acasa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Beneficiile sunt: piele armonioasa cu o vitalitate si tinerete structurala care se traduc in luminozitate, compactete, lipsa petelor si finete la atingere.

Informatii oferite de Alina Mihaescu, manager al Clinicii de infrumusetare SlimArt


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri