“Red Carpet”. Colectia pe 2008 semnata Patrick Cameron – regele coafurilor de gala - a fost prezentata la Bucuresti, la TNB, intr-un show grandios de stil si eleganta marca Wella Professionals.
“Red Carpet”. Colectia pe 2008 semnata Patrick Cameron – regele coafurilor de gala - a fost prezentata la Bucuresti, la TNB, intr-un show grandios de stil si eleganta marca Wella Professionals.

Inspiratia coafurilor lui Patrick Cameron vine din glamour-ul covorului rosu. Din stralucirea divelor de la Hollywood. A blitz-urilor fotografilor. Din aroma unica a celebritatii. Atmosfera pe care o creeaza colectia “Red Carpet” este acea de cocktail ametitor de emotie, haute couture si stilizare ireprosabila.

“Telul meu este sa creez coafuri naturale, care sa faca orice femeie sa se simta frumoasa si feminina”, marturiseste Patrick Cameron, ambasadorul stilului.

Colectia “Red Carpet” nu face exceptie: parul este din nou vedeta. El este pus in valoare, sculptat in forme perfecte si are parte de finisaje exceptionale. Patrick exploreaza echilibrul dintre stilurile clasice si texturile alternative, contrastul dintre parul energic si plasarea perfecta. Firul este rasucit, impletit, modelat si totodata atras in volume elegante. Totul pentru a crea o senzatie de uimire, stralucire si feminitate.

Tusa finala de perfectiune si finisare vine din aranjarea parului cu placa. Totul pentru obtinerea unui look minutios si totusi extrem de natural. Un sentiment de eleganta atemporala.

Coafurile pentru “Red Carpet” au avut un partener desavarsit: rochiile haute couture. Aceeasi eleganta, acelasi simt de libertate si de seductie. Si mai ales aceeasi lume a culorii pline de pasiune: ROSU. Aceste detalii stilistice au venit sa completeze mixul unic de show si educatie a la Patrick Cameron. Totul pentru o senzatie de “WOW.

Creativitatea, inspiratia si motivatia lui Patrick Cameron sunt fara limite atunci cand Parul Lung trebuie sa fie in centrul atentiei. Patrick Cameron este recunoscut in toate colturile lumii ca fiind expertul incontestabil al parului lung. El lucreaz cu Wella Professionals din 1987.
Patrick Cameron este un brand ce simbolizeaza eleganta si stil. Este unul dintre cei mai talentati, energici si daruiti oameni pe care ii poti intalni.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri