6 Mai 2011 publicat în Frumusete 3 share-uri

Uleiul de migdale dulci este folosit in cosmetica inca de pe vremea frumoasei egiptence Cleopatra. Astazi, este unul dintre cele mai populare uleiuri vegetale, emolient natural recomandat pentru orice tip de piele.

Trebuie sa fiti atente cu cantitatea de ulei de migdale pe care o aplicati pe ten. Ganditi-va ca el se va intinde si astfel turnati foarte putin in palma, intindeti-l pe piele si apoi, daca mai este nevoie, repetati aplicarea.

Ulei de migdale dulci pentru par

Uleiul de migdale poate fi folosit si pentru hidratarea si revigorarea parului facandu-l mai stralucitor, mai rezistend si prevenind caderea acestuia. Este suficient sa puneti cateva picaturi pe varful degetelor si sa va masati scalpul iar firul de par se va intari si va deveni mai puternic. Ajuta de asemenea la eliminarea matretii.

Alte intrebuintari

Uleiul de migdale dulci poate fi folosit si intern pe post de laxativ usor si noniritant, in calmarea tusei, pentru calmarea intoxicatiilor digestive, sarcina si alaptare, demineralizare, litiaza urinara, imunitate scazuta, convalescenta. Poate de asemenea ajuta la stimularea vederii si imbunatatirea memoriei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Este bun ca ulei de masaj pentru cuticule si unghii.
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri