Masca cu pepene galben, iaurt si fruct de mango este ideala pentru tenul gras sau cel mixt deoarece are rolul de a hidrata pielea, regland in acelasi timp cantitatea de sebum secretata de piele.

3. Masca hranitoare si tonifianta cu pepene galben, morcov si suc de portocale

Cea de-a treia masca este indicata atat tenului uscat, cat si celui normal, gras sau mixt. Amesteca intr-un vas 2 felii de pepene (zdrobite bine cu furculita sau pasate cu ajutorul robotului) cu 2 linguri de morcov dat prin razatoare, 3 linguri de zeama de portocale si o lingurita zeama de lamaie. Omogenizeaza bine pasta si aplic-o pe toata suprafata tenului, exceptand zona ochilor. Dupa 10 minute in care a actionat, masca se indeparteaza cu apa plata sau de izvor.

Atentie insa! Daca ai un ten sensibil, care se irita cu usurinta, evita sa folosesti aceasta masca. In acest caz, foloseste mai bine o lotiune naturala obtinuta prin amestecul a 100 ml de suc de pepene galben cu 100 ml de lapte proaspat nefiert si 100 ml de apa plata sau chiar de piramida. Lotiunea trebuie sa fie preparata cu 10 minute inainte de aplicare. Seara, sterge-ti tenul cu aceasta lotiune, las-o sa actioneze pret de 15 minute si apoi clateste-ti tenul cu apa plata sau apa de piramida.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri