Arta machiajului evoluează constant de an la an și în acest an există o serie de tehnici noi și tendințe majore. Alături de machiajul natural, proaspăt și luminos se remarcă în 2024 și machiajul colorat în nuanțe vibrante, dar și tehnicile creative ce pot crea efecte expresive, minunate.

Pentru a te machia cu eleganță și bun gust, dar în același timp să păstrezi un aspect tineresc și colorat, este esențial să-ți alegi cu atenție podusele cosmetice potrivite, nuanțele și să aplici machiajul într-un mod echilibrat.

Un prim pas este pregătirea tenului, poți începe cu o bază hidratantă pentru ten, astfel poți avea o piele catifelată și hidratată. Cu un primer de calitate de la MAC Cosmetics poți obține mari avantaje: uniformizarea texturii pielii, intensificarea strălucirii naturale a tenului și prelungirea duratei machiajului.

Pentru a obține un finisaj natural și un aspect proaspăt ai nevoie de un fond de ten luminos MAC. Dacă vrei să acoperi micile imperfecțiuni și cearcănele ai nevoie de un corector MAC, lichid, anticearcăn, care să ofere un aspect fără cusur, timp de 15 ore. Un corector de brand este rezistent la atingeri și la apă, poate acoperi cearcănele și arată foarte natural.

Există și posibilitatea de a conferi tenului un aspect ușor bronzat, sănătos și proaspăt dacă aplici un bronzer MAC cu efect mat. Acesta se distribuie pe linia maxilarului, pomeți, astfel aspectul tenului va fi și mai frumos.

Cu fardurile de ochi de la MAC în nuanțe luminoase și pline de viață poți avea un aspect mai colorat și mult mai tineresc. Fardurile mate și sidefate arată extraordinar, sunt în nuanțe primăvăratice, fine, de corai, roz, vernil, etc.

În acest an este la modă eyelinerul colorat și îl poți găsi în colecția de produse cosmetice MAC din magazinele online. Acest creion dermatograf trasează linii precise, are o culoare intensă, bogată, pentru a crea un aspect atractiv, tineresc sau puțin dramatic. Cu ajutorul lui îți poți accentua ochii, în plus produsul este și rezistent la apă. Machiajul ochilor este și mai wow dacă aplici și o mascara de volum pentru a evidenția genele.

Sprâncenele pline și bine definite sunt la modă în 2024. Noile tendințe în makeup includ tehnici precum microblading sau folosirea unor produse cosmetice pentru sprâncene ce pot oferi un aspect natural, bine definit. Microblading-ul a apărut și în România și este foarte popular. Tehnica se referă la aplicarea machiajului pentru a da o formă mai frumoasă sprâncenelor, acestea fiind mai bine conturate, fără imperfecțiuni. Există creioane de microblading ce evidențiază sprâncenele și le pun acestora în valoare frumusețea naturală. Creioanele sunt rezistente la apă și ajustează sprâncenele rapid.

Foarte cunoscută este și gama extrem de variată de palete de farduri de la MAC, care include nuanțe deosebite și creative.

MAC are o gamă extrem de populară de rujuri în nuanțe sublime, pentru toate ocaziile, gusturile și preferințele. Acest brand are o colecție iconică de rujuri cu finisaje diferite, în tonuri ce variază de la nude la cele naturale și roșii. Rujurile sunt fie mate, fie cu finisaj satinat, strălucitor. Cele cu textură mată oferă o acoperire completă și sunt în nuanțe mai intense. Rujurile strălucitoare sunt bogate, cremoase, au culori pline de viață. Pentru un aspect glamour sunt recomandate rujurile cu finisaj strălucitor, îndrăzneț, de corai sau roz.

În sezonul cald alege rujuri în culori vii și strălucitoare, cum ar fi acelea în nuanțe aprinse de roz și roșu. Aplică pe buze, peste ruj și un strat subțire de gloss transparent, astfel vei obține un un plus de glamour și strălucire.

Acest brand MAC Cosmetics este cunoscut și pentru o gamă variată fixatoare de makeup care favorizează menținerea machiajului proaspăt și impecabil întreaga zi. Poți lua în considerare de exemplu: fixatoarele de machiaj de la MAC ce au particule sclipitoare, pentru un finisaj luminos, strălucitor, adecvat pentru ocazii speciale. Există și varianta mică de fixator matifiant de machiaj MAC ce menține machiajul perfect pe parcursul zilei și poate fi luat și în poșetă, în călătorii.

* Material sponsorizat


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri