Manichiura SNOWFLAKE – manichiura care duce iarna la nivelul următor pe unghiile tale: 25 de Modele de Unghii super drăguțe și cool cu Fulgi de Nea!

5 Decembrie 2023 publicat în Frumusete 11 share-uri

Manichiura cu fulgi de nea este adaptată tendințelor actuale și adesea o regăsim combinată cu puncte minimaliste, aplicații cu ștrasuri sau mini cristale, glitter strălucitor (argintiul este predominant, dar nu excludem nici accentele strălucitoare de auriu și albastru sau reflexele multicolore), cu efecte 3D sau holografice, toate redând frumusețea fulgilor de nea statici sau în cădere și sclipirile scânteietoare ale zăpezii.  

Nu putem vorbi despre manichiura de iarnă fără a pomeni și de un motiv al iernii fără de care nu putem concepe acest anotimp: fulgii de nea. Fulgii de zăpadă sunt omiprezenți în manichiura iernii într-o multitudine de modele și variante. Este practic imposibil să nu găsești un model de manichiură cu fulgi de zăpadă care să nu îți placă și pe care să nu îți dorești să o porți cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, dar nu numai, căci manichiura cu fulgi de zăpadă poate fi purtată oricând în sezonul rece.

Ce poate fi deosebit la o manichiură cu fulgi de nea, poate vă întrebați… Ei bine, veți înțelege ce anume vizualizând prezentarea foto de mai jos în care v-am pregătit 25 de modele de unghii diverse, simple sau complexe, discrete sau elaborate, în nuanțe nude subtile de roz sau bej sau în culori mai puternice precum roșu bordeaux care să vă inspire în această iarnă. Vă vor cuceri cu siguranță fiindcă surprind atât de bine esența iernii și ne aduc mai aproape de spiritul Sărbătorilor de iarnă.

Manichiura cu fulgi de nea este adaptată tendințelor actuale și adesea o regăsim combinată cu puncte minimaliste, aplicații cu ștrasuri, glitter strălucitor (argintiul este predominant, dar nu excludem nici accentele strălucitoare de auriu și albastru sau reflexele multicolore), cu efecte 3D sau holografice, toate redând frumusețea fulgilor de nea statici sau în cădere și sclipirile scânteietoare ale zăpezii.

25 de modele de unghii spectaculoase cu fulgi de zăpadă - Surprind spiritul iernii și al Sărbătorilor de iarnă

Foto: galyakiss /Shutterstock Foto: stopabox /Shutterstock Foto: Ginte_Laur /Shutterstock Foto: Sebastian_Photography /Shutterstock Foto: Kornovan Yuliia /Shutterstock Foto: Dina Shuba /Shutterstock Foto: Iryna Babenko /Shutterstock Foto: yuhappy /Shutterstock
Foto: Dina Shuba /Shutterstock Foto: SmirMaxStock /Shutterstock Foto: Yuliya Ufimtseva /Shutterstock Foto: Wasana Suwanno /Shutterstock Foto: Selora /Shutterstock Foto: SmirMaxStock /Shutterstock Foto: SmirMaxStock /Shutterstock Foto: SmirMaxStock /Shutterstock Foto: Olganogti /Shutterstock Foto: Yuliya Ufimtseva /Shutterstock Foto: Irina_izzi_Parnikova /Shutterstock Foto: Sebastian_Photography /Shutterstock Foto: Nittaya Saternram /Shutterstock Foto: Tigra09 /Shutterstock Foto: Dina Shuba /Shutterstock Foto: Dina Shuba /Shutterstock Foto: Sebastian_Photography /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri