17 Noiembrie 2023 publicat în Frumusete 32 share-uri

Un ten îngrijit este un ten sănătos, iar hidratarea și curățarea adecvată sunt pași esențiali pentru a-i păstra sănătatea și frumusețea. Cu toate acestea, fiecare dintre noi se confruntă cu diverse probleme ale tenului, mai ales după vârsta de 25-30 de ani, când pielea începe să arate primele semne de îmbătrânire. Atunci este momentul în care ne informăm mai mult, testăm și experimentăm diverse produse și ingrediente, ca să găsim soluția care se potrivește cel mai bine tenului nostru.

Dacă nu ai auzit încă de BAKUCHIOL, acest articol cumulează tot ce e important să știi despre acest INGREDIENT ANTI-RID DE NOUĂ GENERAȚIE.

Ce este BAKUCHIOL?

BAKUCHIOLUL provine din planta Babchi, o plantă des folosită în medicamentele indiene și chinezești. Astăzi crește rapid în popularitate pe măsură ce oamenii caută înlocuitori pe bază de plante în rutinele de îngrijire. Odată ce începi să introduci Bakuchiolul în rutina de îngrijire vei observa beneficiile ce țin de eficiența anti-rid și proprietățile antibacteriene pe care le oferă.

Produsele cu BAKUCHIOL, precum cremele si serumurile sunt foarte eficiente în îngrijirea pielii și nu sunt agresive cu ea. Sunt adecvate și recomandate atât pentru pielea sensibilă, cât și chiar pentru pielea care se confruntă cu diverse afecțiuni precum eczemă, psoriasis sau dermatită.

BAKUCHIOLUL și Retinolul. Cum se diferențiază?

Bakuchiolul și Retinolul au beneficii asemănătoare pentru piele, de aceea sunt comparate destul de des. Ambele acționează eficient împotriva ridurilor, fermității și elasticității pielii și la stimularea producției de colagen din piele.

Cu toate acestea, vom sublinia mai jos avantajele BAKUCHIOLUL în comparație cu Retinolul, pe care e bine să le cunoști, mai ales dacă pielea ta este mai sensibilă.

Se poate folosi și pe pielea sensibilă.

În ciuda tuturor beneficiilor aparente, persoanele cu pielea sensibilă constată că retinolul nu le este tocmai prieten cu pielea, provocând uscarea tenului, roșeață, mâncărimi și inflamații. Pentru aceste situații, există alternativă - Bakuchiolul accelerează schimbarea celulară și lucrează pentru a-ți calma și vindeca pielea, nu o irită și oferă aceleași beneficii precum Retinolul, ca tu să te bucuri de un ten mai tânăr, fără reacții adverse.

Nu creează sensibilitate la soare.

În cazul în care folosești retinolul nu există zi în care să nu aplici dimineața FPS. Retinolul mărește sensibilitatea pielii la soare, fiind una dintre proprietățile retinolului - regenerarea pielii, iar asta înseamnă îndepărtarea stratului protector. Bakuchiolul, pe de altă parte, nu creează astfel de neplăceri, se poate folosi chiar și dimineața (deci în timpul zilei, când pielea este expusă la soare), fără a avea un impact asupra nivelului de sensibilitate la soare al pielii tale. Bineînțeles, indiferent de ingredientele pe care le introduci în rutina de îngrijire FPS-ul rămâne în continuare un pas important în rutina de îngrijire din fiecare dimineață.

Pielea uscată nu e o problemă.

Uscăciunea pielii este un efect cu care majoritatea femeilor care folosesc Retinolul se confruntă. Într-adevar, mai ales dacă tenul tău tinde să fie ceva mai uscat, retinolul accentuează această tendință, în special în timpul sezonului rece, când trebuie să oferi tenului tău și mai multă hidratare. Bakuchiolul, pe de altă parte, nu usucă pielea ci îi menține suplețea, în timp ce ingredientul acționează în profunzime, pentru a oferi pielii îngrijirea și hidratarea de care are nevoie.

Introducerea Bakuchiolului în rutină nu necesită efort

Ca să nu supui pielea unui proces mult prea dur, când introduci retinolul în rutina de îngrijire trebuie să urmezi câțiva pași stricți. De exemplu, retinolul trebuie introdus pentru prima dată în sezonul rece, într-o rutină cât mai simplă, doar seara, o dată pe săptămână. Ulterior, poate fi introdus și de 2-3 ori pe săptămână în funcție de toleranța tenul tău. În cazul Bakuchiolului, nu trebuie să ții cont de acest aspect, deoarece nu creează reacții adverse și poate fi aplicat chiar și de două ori pe zi.

BAKUCHIOL PUR – într-o formulă cu efect de lifting dovedit, de la NIVEA – CELLULAR EXPERT LIFT

Dacă tenul tău nu tolerează foarte bine retinolul, Bakuchiolul este alternativa perfectă pentru tine, fiind la fel de eficient ca Retinolul, dar mai delicat cu pielea. Iar acum te poți bucura de benefiicile lui în noul serum NIVEA Cellular Expert Lift, ce acționează în profunzime la nivel celular, pentru un efect dovedit de lifting pe 3 zone:

  • FAȚĂ - Reduce vizibil ridurile;
  • GÂT - Pielea este vizibil mai fermă;
  • DECOLTEU - Aspect vizibil mai neted.

Îmbunătățit cu o cantitate de 10x mai mare de Bakuchiol pur¹, crește producția de colagen a celulelor în doar 4 ore2, cu efect vizibil de lifting, în doar 1 săptămână3.

https://www.youtube.com/watch?v=ioV_DOmdh7A

Vei vedea rezultatele rapid – lucru dovedit de studii!

După 1 SĂPTĂMÂNĂ elasticitatea pielii este vizibil îmbunătățită cu +50%3, iar tenul este mai ferm.

După 2 SĂPTĂMÂNI întărește semnificativ structura pielii pe față, gât și decolteu, rezultate confirmate de 98% dintre femeile care l-au testat4.

“CEL MAI BUN SERUM ANTI-RID CU EFECT VIZIBIL DE LIFTING.” – afirmație confirmată de 85% din femeile care l-au testat5.

Adoptă RUTINA Cellular Expert Lift, pentru efect vizibil de lifting

Pentru ca pielea să fie îngrijită așa cum are nevoie, e important să urmăm o rutină potrivită pentru tipul nostru de piele, dar și pentru problema cu care pielea noastră se confruntă. Cu timpul, producția de colagen începe să scadă și este esențial să introducem în rutina noastră produse care să prevină și să reducă ridurile.

Gama CELLULAR Expert Lift, cea mai performantă gamă anti-rid de la NIVEA, îmbogățită cu ingredientul inovator BAKUCHIOL, oferă pielii efect vizibil de lifting și fermitate, cu rezultate în doar 1 săptămână

Rutina de zi

Aplică Serumul Cellular Expert Lift pe fața curată, gât și decolteu, pentru un efect dovedit de lifting. Apoi folosește Crema de zi anti-rid Cellular Expert Lift, pentru a pregăti și proteja pielea pe durata zilei. Ingredientele active au efect întreaga zi pentru a revigora tenul și pentru a-i oferi o strălucire naturală. Ca pas extra, folosește Masca șervețel Cellular Expert Lift înainte de aplicarea cremei pe fața curată oricând simți că tenul tău are nevoie de un boost de îngrijire. Redefinește și redensifică pielea în doar 10 minute.

Rutina de seară

Folosește Serumul Cellular Expert Lift pe față, gât și decolteu, pentru un efect dovedit anti-rid + fermitate. Apoi, folosește Crema de noapte anti-rid Cellular Expert Lift, pentru a ajuta la regenerarea pielii pe timp de noapte.

Acum că ai aflat tot ce aveai nevoie despre Backuchiol și cum diferă de Retinol, nu rămâne decât să-l introduci în rutina anti-rid și să observi rezultate vizibile în fiecare zi!

1vs Bakuchiol utilizat in produsele NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT.

2se refera la productia de colagen, testata in vitro.

3Rata de imbunatatire a scorului, studiu de 4 saptamani, 44 de femei, 2022.

4Autoevaluare, studiu de 2 saptamani, 101 femei, 2022.

5Autoevaluare, studiu de 2 saptamani, 157 femei, 2022.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri