14 Noiembrie 2023 publicat în Frumusete 10 share-uri

Manichiura inspirată de aspectul strălucitor al perlelor, de irizațiile discrete și rafinate ale acestor sfere perfecte și rare create de natură, este în continuare preferată și popularizată pe rețelele de socializare de nail artiști internaționali, de influenceri și bloggerițe din lumea întreagă.

Frumusețea și strălucirea perlelor se află de ceva timp nu doar în centrul atenției, ci și în centrul inspirației în moda ultimelor sezoane. Am regăsit perlele peste tot ca motive omniprezente în beauty &fashion, dar tendințele actuale ne arată că fascinația prețioaselor perle continuă să se manifeste puternice. Manichiura inspirată de aspectul strălucitor, de irizațiile discrete și rafinate ale acestor sfere perfecte și rare create de natură, este în continuare preferată și popularizată pe rețelele de socializare de nail artiști internaționali, de influenceri și bloggerițe din lumea întreagă.

În cazul în care vă întrebați de ce manichiura perlată, această manichiură clasică și lucioasă, cu reflexe de strălucire, a revenit astăzi în lumina reflectoarelor și e mult mai mult decât o simplă influență retro, transformându-se într-un adevă rat trend al momentului, vă invităm să aruncați o privire printre modele de unghii perlate pe care vi le-am pregătit mai jos.

Manichiura cu efect perlat este de obicei simplă, elegantă, eterică, cu un aspect rafinat și sidefat. Se realizează cu ajutorului lacului special “glazurat”, lucios, care îi conferă un glow special, irizant dacă se dorește, peste care se aplică o pulbere iluminatoare cu reflexe cromate strălucitoare.

De asemenea, oja de un alb lăptos pur peste care se adaugă un top coat ușor metalic sau tip gloss este perfectă pentru a crea această minunată manichiură în tendințe. Manichiura perlată poate fi însă la fel de bine sofisticată, îndrăzneață, decorată cu mici elemente și detalii care adaugă încă un plus de strălucire precum ștrasuri, microbijuterii de unghii care ele în sine reproduc prețioasele perle, accente minimaliste de glitter.

Manichiura perlată este în tendințe: 20 de modele superbe de unghii cu efect perlat

Foto: rad fx /Shutterstock Foto: Dina Shuba /Shutterstock Foto: riphoto3 /Shutterstock Foto: CHIVI SEYFETTIN /Shutterstock Foto: Dev_Maryna /Shutterstock Foto: 0leJohny /Shutterstock Foto: Sasha1981 /Shutterstock Foto: Alexandra Babaieva /Shutterstock Foto: marigo20 /Shutterstock Foto: Sofia Zhuravetc /Shutterstock Foto: Irina_izzi_Parnikova /Shutterstock Foto: Dev_Maryna /Shutterstock Foto: 0leJohny /Shutterstock Foto: Zolotnyk Mariana /Shutterstock Foto: SimoneN /Shutterstock Foto: Maviojelikiz /Shutterstock Foto: AlexKot /Shutterstock Foto: kola-kola /Shutterstock Foto: Sandi67 /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri